Dragu Celizića više nećemo gledati na malim ekranima, odlazi u mirovinu

Jasmina Grgurić
4. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Nakon 40 godina televizijske karijere, jedan od najpopularnijih voditelja odlazi s malih ekrana. Dragi Celiziću (65) došlo je vrijeme za mirovinu pa ga više nećemo gledati u emisiji Mir i dobro, gdje ga zamjenjuje mlađi kolega. A pamtimo ga rado i iz ranijih angažmana, najviše u Dobro jutro, Hrvatska.

Drago Celizić (Foto: HRT)

Popularni voditelj Drago Celizić (65) otišao je u mirovinu. Gledatelji ispred malih ekrana ostaju tako bez jednog od najpopularnijih i najomiljenijih televizijskih lica. Iza njega je 40 godina karijere, a osim emisije “Mir i dobro” ostat će upamćen po dugogodišnjem voditeljskom angažmanu u “Dobro jutro, Hrvatska” gdje je proveo punih 13 godina.

Mir i dobro koje se emitira nedjeljom u 16.30 sati na prvom programu HRT-a od ove nedjelje, 8. studenoga, dobiva tako novog urednika i voditelja, mladog Domagoja Puškarića.

Domagoj Puškarić (HRT)

“Nakon odlaska Drage Celezića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

Voditeljici HRT otkazao angažman 14 mjeseci prije mirovine: "Žele mlade ljude!"

Puškarić na HTV-u radi od lipnja 2016. godine, gdje je kao novinar Informativnog medijskog servisa počeo svoju novinarsku karijeru u redakciji unutarnje politike, a zatim je nastavio u gospodarskoj redakciji HTV-a.

Zbog dobrog poznavanja religijskih tema i viskorazvijenog afiniteta prema njima, prelazi u listopadu u Odjel Religije HTV-a, gdje će nastaviti razvijati svoju novinarsku karijeru kao novinar, urednik i voditelj” – izvijestili su iz HRT-ovih komunikacija.

Celezića pamtimo još iz 70-ih kada je kao mladić vodio seriju zabavno-glazbenih emisija Televizije Zagreb, Nova imena-novi zabavljači. Radio je i kao voditelj i autor emisija Obrazovnog programa Radio Zagreba te emisija Edukon, Program plus, Tv aukcija, Spiker Vijesti, emisije Jučer-danas-sutra, Dnevnika te brojnih izravnih prijenosa. Dobitnik je Zlatnoga mikrofona 1998. godine.

Dragu Celizića više nećemo gledati na malim ekranima, odlazi u mirovinu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap