Donosimo popis koje će trgovine raditi na blagdan Svih svetih, ali i kakvo će radno vrijeme imati

Ana Kanazir
31. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Neke trgovine će za blagdan Svih svetih raditi skraćeno, dok neke neće uopće raditi. Trgovački centri također većinom neće raditi ili će raditi samo neke trgovine u njima. Donosimo točan popis trgovina koje će sutra raditi skraćeno i one koje neće raditi uopće.

trgovina

Foto: Pixabay

Prije odlaska u trgovinu, provjerite koje trgovine u vašoj blizini rade na blagdan. Ipak, kako biste bili sigurni, najbolje je sve potrebne namirnice kupiti danas.

Tečaj €/kn: 7,53450
hrana trgovina
Pitali smo vas koliko novca tjedno trošite u trgovinama, a rezultati su zanimljivi

Trgovine i supermakreti

Lidl trgovine će sve raditi, ali jedino će varirati radno vrijeme. Tako će neke raditi do 14:00, neke do 18:00, a neke do 20:00 sati. Cijeli popis trgovina i radnog vremena možete pogledati ovdje.

SPAR supermaketi će većinom sutra raditi do 14:00 sati, osim SPAR supermarketa Zagreb Tuškanac koji neće raditi, INTERSPAR hipermarket Split u Mall of Split također neće raditi, kao i SPAR supermaket u Supernovi Zadar. INTERSPAR u Rijeci Krnjevo i Rujevica će sutra raditi do 20:00 sati. Za radno vrijeme ostalih mjesta i gradova, popis možete pronaći ovdje.

Za Plodine i Kaufland nije posebno istaknuto radno vrijeme trgovina pa to najbolje možete saznati da na njihovim stranicama upišete željenu lokaciju, a potom ćete vidjeti kako će trgovina raditi na blagdan. Isto vrijedi i za Eurospin.

Konzum trgovine će imati posebno radno vrijeme, koje možete provjeriti ovdje. Konzum trgovine u sklopu trgovačkog centra će raditi u sklopu radnog vremena samog centra.

Sve Bauhaus i Pevex trgovine će na blagdan biti zatvorene.

Trgovački centri

City Centar one East ne radi, kao ni City Centar one West. Radit će jedino Interspar, ali po posebnom radnom vremenu do 14:00 sati. Cineplexx kino će raditi od 16:00 do 21:30 sati. Splitski City Centar one također neće raditi, osim Interspara, Mr. Green, Prerade i La Delta koji će raditi od 8:00 do 14:00 sati.

U Avenue Mallu u Zagrebu će raditi neki ugostiteljski objekti, kao i neke trgovine. Popis možete vidjeti ovdje.

U Areni Centru će također raditi samo nekoliko objekata, među kojima su kino, INTERSPAR i ugostiteljski objekti i to po posebnom radnom vremenu, a detalje možete vidjeti ovdje.

Većina trgovina u Tower Centru Rijeka će biti zatvoreno. Ipak, ovdje možete vidjeti trgovine koje će raditi. Isto vrijedi i za Portanovu, a popis objekata koji će raditi i radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Supernova u utorak neće raditi.

Donosimo popis koje će trgovine raditi na blagdan Svih svetih, ali i kakvo će radno vrijeme imati
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap