Dobitnica Eurojackpota s Raba podigla milijune i otkrila što će napraviti s novcem

Matej Markovinović
10. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatica koja je prošlog mjeseca uplatila Eurojackpot na Rabu, konačno je podigla svojih gotovo 6 i pol milijuna kuna. Dio novca će podijeliti obitelji, dio će uložiti, a već će sutra biti na svom poslu jer svoj život ne želi mijenjati.

lutrija

Ilustracija. Foto: Pixabay

Prošloga mjeseca, Eurojackpot u vrijednosti od oko 6 i pol milijuna kuna, osvojila je jedna stanovnica Raba. Nakon što se o tome već prestalo “brujiti”, anonimna je sretnica podigla svoj novac te otkrila kako je izgledao trenutak kad je saznala da je postala milijunašica i što će napraviti s novcem

Naime, kako prenosi RTL, novopečena je milijunašica o svom dobitnom listiću obavijestila obitelj, a kad je zaista shvatila da je osvojila milijune, otišla je spavati jer se sutradan trebala pojaviti na poslu. Najveći joj je problem, ističe, bio gdje će čuvati listić.

Dobitnica s “otoka sreće” kaže da će dio osvojenog novca podijeliti s obitelji, dio će uložiti, a već će sutra biti na poslu jer svoj život ne planira mijenjati. Na kraju, otkrila je da je čak odigrala i novi listić i poslala poruku igračima.

“Igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte”, poručila je sretna dobitnica Eurojackpota.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap