Dnevna ponuda zagrebačkih tržnica dostupna online: Provjerite gdje su danas najniže cijene

Jelena Ratko
17. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Salatu putericu danas se najviše isplati kupiti na Dolcu ili na Kvatriću, gdje se njezina cijena ne diže iznad deset kuna. Šljive su danas dostupne samo na Dolcu, i to po cijeni od osam do deset kuna. Po jeftine nektarine treba na Trešnjevku, a po jagode na Dolac.

Foto: Jelena Ratko | mirovina.hr

Tržnice Zagreb imaju na svojim službenim web stranicama tablice s dnevnom ponudom voća, povrća, mesa i ribe.  Svakoga dana ažuriraju cijene artikala koji su u ponudi na najprometnijim lokacijama: Dolcu, Kvatriću, Trešnjevki, Utrini i Jarunu.

Voće i povrće

Kao što se vidi iz tablice, utrinska i jarunska tržnica imaju nešto više cijene povrća i voća od ostale tri tržnice. Primjerice, dok je cijena mladog kelja na Dolcu pet do deset kuna, na jarunskoj tržnici cijena istog povrća iznosi 15 kuna, što je gotovo dvostruko više. Cijene cikle i rotkvice, primjerice, jednake su na svim tržnicama koje su u tablici navedene.

Salatu putericu, danas se više isplati kupiti na Dolcu ili na Kvatriću, gdje se njezina cijena ne diže iznad deset kuna.

Voća i povrća za koje nije navedena cijena, kao što je grašak, danas nema u ponudi na tržnicama.

Foto: Jelena Ratko | mirovina.hr

Foto: screenshot

Šljive su danas dostupne samo na Dolcu, i to po cijeni od osam do deset kuna. Po jeftine nektarine treba na Trešnjevku, a po lubenicu na Dolac ili u Utrinu. Najniže cijene banana nude Dolac i Kvatrić.

Iščitava se iz tablice i kako je na Dolcu cijena jagoda danas znatno niža nego li je na drugim lokacijama.

Foto: Jelena Ratko | mirovina.hr

Foto: screenshot

Meso i riba

Osim cijena voća i povrća, moguće je pronaći i što i pošto ima u ponudi od mesa i ribe. Cijene i ovdje variraju ovisno o lokaciji, no možda nešto manje nego što je to slučaj s voćem i povrćem.

Foto: screenshot

Po Palamide na Trešnjevku ili Dolac, po šarana na Kvatrić, po poreći želudac na Dolac, a po krilca na Jarun, ako je cijena kriterij.

Foto: screenshot

Više od 20 lokacija

Na istoj je web stranici moguće pronaći mapu koja prikazuje sve lokacije na kojima Tržnice Zagreb posluju u gradu. Kartu je moguće uvećati pomicanjem prema plusu na mjerilu u desnom gornjem kutu.

Pronađite dnevnu ponudu i mapu s lokacijama na linku.

Dnevna ponuda zagrebačkih tržnica dostupna online: Provjerite gdje su danas najniže cijene
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap