Djed zaboravio malu unuku u vrućem automobilu, pronašao je mrtvu nakon osam sati

Jelena Ratko
13. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

Desetomjesečna beba umrla je u Mallorci nakon što ju je djed ostavio na stražnjem sjedalu automobila. Tamo je provela posljednjih osam sati života.

Foto: pixabay.com

Policija je ispitala 56-godišnjaka pod sumnjom za ubojstvo, ali oslobođen je bez optužbi nakon što je rekao da je zaboravio da je unuka s njim kada je u 7 ujutro parkirao, da bi se vratio oko 15 sati i pronašao je nepomičnu na temperaturi od 30 stupnjeva, prenosi Daily Mail.

Liječnik, koji je u tom trenutku slučajno prolazio parkiralištem, pokušao je oživjeti djevojčicu, no nije mu uspjelo, kao niti bolničarima, kada su došli na poziv.

Prvi policijski službenici koji su došli na mjesto nesreće, navodno su se rasplakali u trenutku kada je djevojčica proglašena mrtvom. Slučaj su proslijedili lokalnom sudu, koji će odlučiti o daljnjem podnošenju optužnica.

Automobil Renault Megane Scenic stajao je punih osam sati u ulici s’Hort des Cabre u Manacoru, koji je drugi najveći grad u Mallorci. Djevojčica je spavala kada ju je djed ostavio u automobilu. Izjavio je kako je otišao na kavu, a ostalo je nejasno, prilikom prvog ispitivanja, gdje je bio nakon toga.

Gospodin je, kada je shvatio što je učinio, imao napadaj panike i, prije policijskog ispitivanja, prevezen je u bolnicu. Poznanik djeda umrle djevojčice rekao je lokalnim novinama: “On je jako dobra osoba. Radi se o užasnoj tragediji. Shrvan je. Zaista je volio svoju unuku”.

 

Djed zaboravio malu unuku u vrućem automobilu, pronašao je mrtvu nakon osam sati
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap