Djed koji je pisao Stankoviću za poklon svome unuku sretno došao do cilja

Josip Mihaljević
29. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Voditelj Aleksandar Stanković objavio je epilog pretprošle emisije ‘Nedjeljom u 2’ u kojoj je gostovao mladi poduzetnik Albert Gajšak. Stankoviću se javio simpatičan djed koji je svom unuku htio kupiti Gajšakovu igračku edukacijskog karaktera i sve je završilo s uspjehom.

djed gajsak

Foto: Facebook ”CircuitMess”

Pretprošle nedjelje Aleksandru Stankoviću u goste je došao mladi poduzetnik Albert Gajšak. On se bavi proizvodnjom elektroničkih uređaja za mlađe uzraste koji dolaze u dijelovima, a sam kupac ih treba složiti u funkcionalan proizvod. Pritom se puno može naučiti iz elektronike i robotike, a jednog je djeda koji ima poseban odnos sa svojim unukom zanimalo gdje može nabaviti Gajšakov komplet kako bi ga poklonio svom unuku.

29,99 kn
3,98 €
prije:
49,99 kn
6,63 €
Uštedite

Kraš čokoladni deserti

Životinjsko carstvo, lizli, bananko ili tortica
2,49 kn
0,33 €
prije:
3,69 kn
0,49 €
Ne propustitre

Krauthaker Graševina

Bijelo vrhunsko vino 0,75 l
59,99 kn
7,96 €
prije:
84,99 kn
11,28 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450

Djed je tako poslao poruku Stankoviću u kojoj je opisao da njegov unuk voli popravljati stvari s njim te je izrazio nadu da će i njegov mališan jednom postati uspješan kao Gajšak.

nu2 albert gajsak
Stanković podijelio poruku koju mu je poslao jedan brižni djed, oduševila ga je zadnja emisija

“Jučer su mladi entuzijast Alex i njegov djed posjetili naš ured i pokazali smo mu kako koristiti lemilicu. Uvijek je čast ohrabrivati mlade umove da stvaraju, pokazati im da elektronika može biti zabavna i da su oni sposobni za nju. Zahvaljujemo Alexovom djedu što nas je kontaktirao i želimo ohrabriti Alexa da istražuje i razvija svoje vještine od malih nogu. Tako treba”, napisali su na društvenim mrežama iz Gajšakove tvrtke CircuitMess.

I Stanković je na na svom osobnom profilu podijelio vijest o susretu:

“Sjećate se priče o djedu koji želi unuku pokloniti igračku za sastavljanje? Albert Gajšak ispunio je želju Emeriku Hillu i unuku Alexu Hillu Uliću”, napisao je voditelj na Facebooku.

Djed koji je pisao Stankoviću za poklon svome unuku sretno došao do cilja
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap