Djed koji je pisao Stankoviću za poklon svome unuku sretno došao do cilja

Josip Mihaljević
29. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Voditelj Aleksandar Stanković objavio je epilog pretprošle emisije ‘Nedjeljom u 2’ u kojoj je gostovao mladi poduzetnik Albert Gajšak. Stankoviću se javio simpatičan djed koji je svom unuku htio kupiti Gajšakovu igračku edukacijskog karaktera i sve je završilo s uspjehom.

djed gajsak

Foto: Facebook ”CircuitMess”

Pretprošle nedjelje Aleksandru Stankoviću u goste je došao mladi poduzetnik Albert Gajšak. On se bavi proizvodnjom elektroničkih uređaja za mlađe uzraste koji dolaze u dijelovima, a sam kupac ih treba složiti u funkcionalan proizvod. Pritom se puno može naučiti iz elektronike i robotike, a jednog je djeda koji ima poseban odnos sa svojim unukom zanimalo gdje može nabaviti Gajšakov komplet kako bi ga poklonio svom unuku.

Djed je tako poslao poruku Stankoviću u kojoj je opisao da njegov unuk voli popravljati stvari s njim te je izrazio nadu da će i njegov mališan jednom postati uspješan kao Gajšak.

nu2 albert gajsak
Stanković podijelio poruku koju mu je poslao jedan brižni djed, oduševila ga je zadnja emisija

“Jučer su mladi entuzijast Alex i njegov djed posjetili naš ured i pokazali smo mu kako koristiti lemilicu. Uvijek je čast ohrabrivati mlade umove da stvaraju, pokazati im da elektronika može biti zabavna i da su oni sposobni za nju. Zahvaljujemo Alexovom djedu što nas je kontaktirao i želimo ohrabriti Alexa da istražuje i razvija svoje vještine od malih nogu. Tako treba”, napisali su na društvenim mrežama iz Gajšakove tvrtke CircuitMess.

I Stanković je na na svom osobnom profilu podijelio vijest o susretu:

“Sjećate se priče o djedu koji želi unuku pokloniti igračku za sastavljanje? Albert Gajšak ispunio je želju Emeriku Hillu i unuku Alexu Hillu Uliću”, napisao je voditelj na Facebooku.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap