Djed i unuka ispred kuće zaplesali popularni ples uz Grašinu pjesmu

Jasmina Grgurić
15. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Nesvakidašnji video koji prikazuje unuku i djeda kako energično plešu ispred kuće poput dvoje profesionalaca oduševio je korisnike društvenih mreža. Na Grašinu pjesmu zaplesali su brzi i poletni “jive” koji zahtjeva dobru kondiciju, ali i spretnosti u plesnim koracima.

Snimak zaslona/Facebook

Video u kojem unuka i djed plešu ispred kuće objavljen je u nedjelju na Facebook stranici Gračanica danas. Prizor je toliko oduševio korisnike društvenih mreža da ga je u samo 24 sata “lajkalo” više od 57 tisuća osoba, komentiralo njih više od dvije tisuće, uz preko tisuću dijeljenja pa je za očekivati da će ove brojke vrlo brzo biti višestruko veće.

Poput profesionalaca, unuka i djed u dvorištu plešu latinoamerički ples “jive” na pjesmu “Brod ljubavi” Petra Graše. S obzirom na brze i spretne korake koji zahtijevaju jako puno energije, vidljivo je da su dobro uvježbani i da im kondicije ne nedostaje.

“Ovo se rijetko viđa… Prelijepo… Svaka čast dedi, koliko ljubavi ima za unuku…

Bravo djede! Mlada damice svaka čast. Kada bi muškarci samo znali koliko je danas lijepo i poželjno vidjeti da ovako plešu, svi bi upisali plesne tečajeve.” – samo su neki od tisuća komentara.

Video možete pogledati OVDJE.

Djed i unuka ispred kuće zaplesali popularni ples uz Grašinu pjesmu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap