Dijelimo ulaznice za stand-up komediju Pedje Bajovića

mirovina.hr
24. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Stand-up komedija, ili u prijevodu, komedija s nogu, postala je veliki hit u Hrvatskoj. Među začetnicima ovog zabavnog formata bio je i Pedja Bajović prije kojih 15 godina, a sada vas sve poziva na svoj veliki show. Dijelimo dva puta po dvije ulaznice, evo što vam je činiti kako biste došli do njih!

Pedja Bajović, ‘NAJBOLJI’ sati i kusur

Stand-up komedija, ili kako se to kod nas kaže, komedija s nogu, vrsta je predstave u kojemu glavnu ulogu ima komičar. Smijeh je lijek, to svi znaju, a stand up komedija izvrsna je metoda za dobiti dozu smijeha.

U Hrvatskoj he stand-up komedija u posljednjih desetak godina iznimno popularna, što nije ni čudno jer se svi volimo dobro nasmijati! Među pokretačima ove scene u Hrvatskoj bio je Pedja Bajović koji 31. siječnja priprema svoj veliki show. Probrao je sve najbolje šale koje je dosad izrekao, a show pod nazivom ‘NAJBOLJI’ sat i kusur održat će se u Kinu SC u Zagrebu!

Do ulaznica možete doći preko ovog linka.

Pedja nam je obećao da će popriličan dio njegova programa biti upravo za nešto zreliju publiku, kakvoj se i sam sve više približava sa svojih 48 godina! Zbog toga je organizator Entrio za sve umirovljenike i starije od 65 godina pripremio popust od 20 kuna na cijenu ulaznice!

A mi smo, uz Pedjinu pomoć, odlučili vam pokloniti dva puta po dvije ulaznice za ovaj spektakl! Do ulaznica možete doći tako da na našu Facebook objavu komentirate koga ćete voditi sa sobom! U ponedjeljak, 27. siječnja ćemo odabrati dva pobjednika!

Igrati se možete u komentarima ispod ovog videa, ili preko ovog linka.

Show ‘NAJBOLJI’ sati i kusur održat će se 31. siječnja u Kinu SC u Zagrebu, na adresi Savska 25.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap