Cura od 19 godina udala se za 90-godišnjaka s demencijom: “Kako je ovo uopće legalno?”

Josip Mihaljević
6. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Nije tajna ni prevelika rijetkost da se mlađe osobe udaju za izrazito starije osobe kako bi se u ime ljubavi domakli njihovog nasljedstva. No, rijetko kada u javnost procure poruke da čitava stvar djeluje kalkulirano. Tako je najnoviji slučaj razotkrio poruke 19-godišnjakinje koja se pohvalila da će biti “jedini nasljednik” u oporuci svog novog muža.

prsten vjencanje

Foto: Unsplash, Reddit

Na društvenoj mreži Reddit proširila se priča o 19-godišnjoj njegovateljici jednog doma za starije koja se uspješno udala za 90-godišnjeg korisnika koji pati od demencije. Iako zapravo svako malo imamo prilike čuti za ovakve priče, oni se najčešće kunu kako je ljubav slijepa, dok preostali dio javnosti uvijek spekulira da se to radi zbog nasljedstva.

Tako su isplivale privatne poruke i objave na društvenim mrežama 19-godišnjakinje koje potvrđuju da se radi o lovu na nasljedstvo.

Prijateljima se u grupnom razgovoru pohvalila da će biti “jedini zakonski nasljednik” ako dođe do braka, a u drugoj poruci se javno pohvalila da je jedan korak bliže tomu da postane udovica s manje od 30 godina. Fotografije bračnog para kruže društvenim mrežama, a sve veći broj ljudi osuđuje njen postupak.

“Kako je ovo uopće legalno?”, jedan je od najčešćih komentara.

19-godišnjakinja je, kada je priča počela kružiti internetom, deaktivirala svoje račune na društvenim mrežama, ali je prije toga sama prokomentirala činjenicu da njen suprug ima demenciju:

“Znate li vi uopće išta o demenciji ili samo pretpostavljate da se uvijek radi o posljednjem stadiju Alzheimerove bolesti? On uobičajeno ne zna koji je datum i zove me Ola, ali mu kognitivno stanje uopće nije upitno”, odgovorila je jednom korisniku.

Vjenčanje se dogodilo u srpnju ove godine, a 19-godišnjakinja se tada pohvalila kako je njen praunuk 13 godina stariji od nje.

Cura od 19 godina udala se za 90-godišnjaka s demencijom: “Kako je ovo uopće legalno?”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap