Cro Cop nije jedini koji to radi: Vraćaju se iz mirovine kako bi se potukli ‘posljednji’ put

Josip Mihaljević
19. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Tito Ortiz je donedavno umirovljeni borac u mješovitim borilačkim vještinama i bivši prvak u poluteškoj kategoriji. U kasnim noćnim satima je odlučio preko Instagrama objaviti da službeno izlazi iz mirovine kako bi obožavateljima mogao priuštiti treći susret sa svojim velikim rivalom, a nekoć prijateljem – Chuckom Liddellom.

Foto: Tito Ortiz | Youtube screenshot

Tito Ortiz je poručio kako je upravo to borba na koju fanovi čekaju, a dao je naznačiti kako bi borbu mogao organizirati bivši boksački prvak, danas promotor koji polako svojim poslom želi uploviti u vode mješovitih borilačkih vještina – Oscar De La Hoya.

Prije tjedan dana najavio je kako se planira uključiti u biznis mješovitih borilačkih vještina s bivšim prvakom Chuckom Liddellom, piše fightsite.hr.

Tito Ortiz, s druge strane, raščistio je sve ugovorne obaveze s promocijom za koju je donedavno nastupao i spreman je za borbu.

Tito Ortiz postigao je velik uspjeh sredinom 2000-ih godina kada je razbijao sve pred sobom. Njegov pad počeo je 2006. godine kada ga je po drugi put u karijeri nokautirao i prebio Chuck Liddell. Nikada se posve nije oporavio, a u službenoj mirovini je od siječnja 2017. godine.

Chuck “The Iceman” Liddell je u mirovini već gotovo sedam godina, a posljednjih nekoliko mjeseci je davao izjave u medije kako se dobro osjeća te kako je spreman odraditi još jednu borbu.

https://www.instagram.com/p/Bip20oinG9R/?hl=en&taken-by=titoortiz1999

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap