Čekamo titulu svjetskih prvaka, ali ništa manje i da Duško Lokin skine periku

Jasmina Grgurić
15. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Utakmicu s Englezima poznati 75-godišnji pjevač Duško Lokin pratio je strastveno navijajući i živcirajući se u svoja četiri zida. Tako to radi i inače, dok nakon pobjede uvijek pjeva samo jednu pjesmu, Moja Domovina. No, za pobjedu nad Francuzima  sprema nešto što svi željno iščekuju.

Na pitanje o frizuri Lokin se onomad naljutio u emisiji Večeras za Zuhrom i napustio studio Snimak zalona: Youtube

“Ako budemo prvaci svijeta skinut ću svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti” – rekao je za 24 sata.

Ovaj pjevač zabavne glazbe kazao je, kada je o nogometu riječ, da spada u grupaciju najvatrenijih, ako ona uopće postoji. To znači da zbog nogometne euforije noćima ne spava, a po glavi mu se vrte razne kombinacije sistema igre.

“Sjećam se prvenstva 1998., ali tada nisam bio u ovakvom psihofizičkom stanju kao što sam danas. To je pozitivno psihičko stanje kada su ljudi nabijeni emocijama za reprezentaciju” –  rekao je uoči pobjede Hrvatske nad Engleskom, nakon koje Hrvati nipošto nisu zaboravili na njegovo obećanje zakazano za nedjelju.

Osvrnuo se i na pitanje zašto nije s Mladenom Grdovićem među Vatrenima, a kao razlog je naveo to što Grdovića nije pozvao u konobu na nedavno snimanje spota za pjesmu “Momačka večer” s nekadašnjom miss sporta.

Otkrio je do kraja i svoje navijačke navike.

“Utakmicu uvijek volim gledati sam, vikati i skakati. Nakon nekog vremena budem sam sebi smiješan. Ipak sam javna osoba pa ne bi volio da mi se smiju. Prijatelji me zovu u kafiće, velike fešte se pripremaju, ali ja ne želim biti u tom krugu. Zatvorim se u svoja četiri zida, a žena mi viče ‘Pa daj se smiri! Je l’ ti treba tableta? Kupila sam Normabel’. Svađam se sam sa sobom, sa sudcima i igračima” – kazao je Lokin za 24 sata.

 

 

 

Čekamo titulu svjetskih prvaka, ali ništa manje i da Duško Lokin skine periku
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap