Bračni par već 18 godina svaki dan igra video igricu, tko izgubi mora skuhati čaj

Jasmina Grgurić Zanze
6. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Mnogi bračni parovi imaju svoje svakodnevne rutine, no neke su doista neobične. Ovi stariji supružnici već 18 godina igraju video igrice, a tko izgubi mora skuhati čaj. Fotografiju mame i tate zavaljenih u fotelje s upravljačima u rukama na društvenim mrežama objavio je njihov sin.

Every day my parents play Mario Kart 64 to see who will make a cuppa tea. They’ve done this religiously since 2001. from r/gaming

Na internetskom forumu Reddit, koji između ostaloga služi i kao platforma video igračima, jedan gamer objavio je fotografiju svojih starijih roditelja koji svakoga dana igraju Nintendo igricu “Super Mario”, točnije Mario Kart 64. Njegovi mama i tata to rade već punih 18 godina kao dio rutine, a tko izgubi, mora skuhati čaj.

Sličnu fotografiju objavio je i na svom Instagram profilu ‘louishvejselbork’ u vrijeme blagdana 2014. godine, uz koju je napisao:

“Roditelji igraju Mario Kart 64 svaki dan, da vide tko će raditi čaj. I onda sam ja dijete?”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

the rents play mario kart 64 everyday to see who makes the tea, and I’m the kid?

Objavu dijeli Louis Hvejsel Bork (@louishvejselbork)

“Oboje znaju sve trikove, do te mjere da su prije nekoliko godina dogovorili pravilo da ne koriste kratice i varke jer su se prepirali” – rekao je sin koji s njima već neko vrijeme ne živi te dodaje da su blizu po broju pobjeda.

Bračni par već 18 godina svaki dan igra video igricu, tko izgubi mora skuhati čaj
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap