Bijesnom umirovljeniku ‘pala roleta’ pa je nazvao načelnika općine i prijetio mu životom

Luka Kalac
24. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Prosvjed u Zagrebu, održan u veljači, revoltirao je jednog 70-godišnjeg umirovljenika koji je nazvao načelnika općine u Varaždinskoj županiji. Nije to bio nimalo ugodan telefonski poziv jer je sve započelo uvredama, a vrlo brzo su se one pretvorile u prijetnje smrću. Zbog toga je 70-godišnjaku određena zabrana približavanja i kontaktiranja načelnika, a predloženo je i njeno produljenje.

telefon prevara

Foto: Unsplash

Jedan 70-godišnji umirovljenik je bio kratkog fitilja u veljači zbog čega je trenutno suočen s optužnicom koju je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Naime, 70-godišnjak s područja Međimurske županije u veljači ove godine je bio revoltiran održavanjem prosvjeda u Zagrebu. U tom je trenutku odlučio nazvati načelnika općine u Varaždinskoj županiji s kojim, moglo bi se reći, nije pričao baš prijateljski, stoji na stranicama Općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

– Telefonom je nazvao načelnika jedne općine u Varaždinskoj županiji i zaprijetio mu smrću, rekli su iz Odvjetništva za portal epodravina.hr.

Upravo iz tog razloga 70-godišnjem umirovljeniku je određena zabrana približavanja i kontaktiranja navedenog načelnika. Treba imati na umu da je predloženo i produljenje spomenutih mjera opreza.

Copy link
Powered by Social Snap