Besplatno skinite Facebook aplikaciju na mobitel u jednostavna tri koraka, pristupačna je i brza

Jelena Ratko
19. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Facebook aplikacija dostupna je, za nula kuna, na svim pametnim telefonima i do nje je jednostavno doći. To je brži i jednostavniji način za “fejsanje” nego što je upisivanje adrese u internet preglednik svaki put. Također, aplikacija je praktična i lakše je snalaziti se u njoj.

Foto: pixabay.com

Većina naših čitatelja do Facebooka dolazi putem svojih internet preglednika – na većini laptopa (na kojima su instalirani Windowsi) su to Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer, dok je na Apple uređajima to Safari itd.  Kada idu na Facebook putem pametnog telefona, čine to upisujući adresu www.facebook.com u tražilicu svog internet preglednika. Međutim, postoji brži i jednostavniji pristup.

Na Apple-ovim Iphone-ima, kao i na svim Androidima, moguće je skinuti aplikaciju putem mobilne trgovine. Riječ “trgovina”, međutim, ovdje ne uključuje plaćanje usluge, jer je Facebook potpuno besplatan za preuzeti.

Kada je na mobilnom uređaju instalirana aplikacija, nije potrebno svaki put se ponovno prijavljivati, što je još jedna prednost.

App Store za Iphone korisnike

Apple je razvio svoju trgovinu kojoj je ime App Store, a nudi milijune aplikacija, od kojih su neke besplatne, a neke ne. Facebook aplikacija se ne plaća, kao ni aplikacija Facebook Messenger (nju je potrebno zasebno skinuti ako želite komunicirati u chatu s prijateljima).

Na App Store-u, potrebno je registrirati se prije nego što išta možete preuzeti. Nije potrebno davati podatke o kreditnoj kartici, uobičajenim načinima plaćanja i sl. Možete imati svoj račun na Store-u samo za aplikacije koje se ne plaćaju.

Na prvoj fotografiji možete vidjeti kako izgleda ikona za Apple trgovinu – App Store.

 

Foto: screenshot

Nakon što otvorite App Store, u tražilicu upišite “facebook” i skinite aplikaciju pritiskom na oblačić sa slike ispod ili na “Instaliraj”. Ikonu možete vidjeti na drugoj fotografiji.

Foto: screenshot

Kada ste to napravili, Iphone će ponuditi da odmah otvori aplikaciju. Ako pristanete, na svom pametnom telefonu ugledat ćete poznat prizor.

Foto: screenshot

Prijavite se, kao i obično, i krenite “obavljati” što imate na Facebooku. Cijeli video u kojemu se pojašnjava kako skinuti aplikaciju dostupan je na linku.

Androidi – Play Store je jednostavan i siguran

Za Androide, trgovina za skidanje aplikacija i slična preuzimanja zove se Play Store. Na fotografijama je objašnjeno kako skinuti Facebook u nekoliko jednostavnih koraka i princip je veoma sličan ovome iznad, za Apple uređaje.

Označeno je crvenom bojom što treba kliknuti na ekranu.

Cijeli video dostupan je na linku.

Foto: screenshot

 

Foto: screenshot

 

Foto: screenshot

Jednom kada kliknete na Facebook ikonu pokraj imena aplikacije, ona će se preuzeti i možete se prijaviti. Facebook aplikacija dostupna je, za nula kuna, na svim pametnim telefonima i do nje je jednostavno doći. To je jedan od najbržih i najjednostavnijih načina za “fejsanje”.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap