Beroš jedva ušao u zgradu Vlade, ljutita umirovljenica vikala na njega

Josip Mihaljević
27. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Televizijske ekipe danas su zabilježile neugodne scene ispred ulaza u zgradu Vlade, gdje su dvoje ljutitih građana preko ministra Beroša pokušali riješiti svoje osobne probleme.

Običan ulazak u zgradu Vlade prije sjednice za ministra Beroša danas je bio malo neugodniji od prosjeka. Naime, dok je davao izjave novinarima o odluci o zatvaranju pojedinih poslovnih objekata u Splitsko-dalmatinskoj županiji, dvoje ljutitih građana je poprilično agresivno krenulo komunicirati s njim, piše Dnevnik.hr.

Novinari su htjeli postavljati pitanja o snimci s liječnicom Dijanom Zadravec o kojoj još uvijek nema jasnih odgovora, no građani su ukrali show i Beroš je imao sasvim dobru izliku da brzo pobjegne u zgradu Vlade.

Prvo mu je prišao čovjek srednje dobi i počeo pričati o tomu kako su mu pretukli brata, a spomenuo je i potpredsjednika Vlade Davora Božinovića.

Nekoliko sekundi kasnije prišla mu je i ljutita umirovljenica koja je rekla da je policija na njenog sina bacila suzavac. Vidno uznemirenoj umirovljenici, koja je taman spomenula da ima ugrađeni stent, Beroš je poručio da se “ne sekira” i da se skloni sa sunca. A što se tiče njenih problema, Beroš ju je zamolio da podnese pisani trag kako bi mogao vidjeti što se tu može učiniti.

Video možete pogledati OVDJE.

Beroš jedva ušao u zgradu Vlade, ljutita umirovljenica vikala na njega
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap