Beograđanin zakopao majku u garaži kako bi primao njezinu visoku mirovinu

Jasmina Grgurić
28. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Muškarac iz Beograda zakopao je svoju mrtvu majku u garaži pokraj obiteljske kuće u naselju Dedinje, s namjerom da prima njezinu visoku mirovinu. Nakon što je žena navodno preminula prirodnom smrću, sin je iskoristio taj tragični događaj kako bi nastavio živjeti od majčine mirovine.

Ilustracija: Pixabay

O užasu na Dedinju gdje je 53-godišnji Slobodan R. zakopao mrtvu majku u dvorištu kako bi primao njezinu visoku mirovinu, izvjestio je prošlog tjedna srpski Blic. Njegova 87-godišnja majka Stevana R. navodno je umrla prirodnom smrću. Sin je beživotno tijelo zakopao u garaži u Domentijevoj ulici, najvjerojatnije zbog visoke inozemne mirovine koju je pokojnica primala. Susjedi tvrde da je ona iznosila čak 1.700 eura.

Policiju je o svemu obavijestila Slobodanova bivša supruga, koja je došla u policijsku stanicu i ispričala da ga je vidjela kako u garaži kopa rupu. Naime, najprije je beživotno tijelo držao u krevetu u sobi, a kasnije ga je prebacio u kadu ispunjenu ledom. Nakon što se počeo širiti neugodan miris odlučio je majku zakopati u garaži.

Susjedi su rekli da je riječ o boračkoj mirovini od njezinog pokojnoga supruga, a od koje je živjela cijela obitelj.

Horor u susjedstvu: Zbog mirovine majku ostavio da trune na trosjedu

“Nismo je vidjeli više od mjesec dana, ona je bila jako stara i bolesna žena. Ne znam čime se Slobodan bavi niti da li je ikad nešto radio za svoje 53 godine, ali ne mogu da vjerujem da baš toliko nije imao da je morao da je zakopa. Porodica je živjela u dvije kuće, u jednoj je Slobodan stanovao sa majkom, a u drugoj Slobodanova bivša supruga i njihov sin” – ispričala je jedna od susjeda za Blic.

Beograđanin zakopao majku u garaži kako bi primao njezinu visoku mirovinu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap