Baka Margareta ima 99 godina, ali uspjela je pobijediti koronu!

Jasmina Grgurić
3. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Gospođa Margareta Kranjčec imala je sreće. Sa okruglih 99 godina oboljela je od koronavirusa, ali za razliku od mnogo mlađih pripadnika zlatne generacije, od njega je i ozdravila! Iako nije imala izražene simptome, u bolnici je za svaki slučaj provela tri tjedna.

Baka Margareta (99) preboljela koronu Snimak zaslona/RTL Direkt

Sa 99 godina baka Margareta Kranjčec iz Karlovca uspjela je preboljeti koronu. Iako nije imala posebno izražene simptome, u ogulinskoj bolnici provela je tri tjedna. Nepokretna starica nakon liječenja vraćena je u Dom za starije Sveti Antun. Dobrog je zdravlja i od virusa nema posljedica, donosi RTL Direkt.

bolnicki krevet
Od koronavirusa ozdravila dva kineska umirovljenika, obojica stariji od 100 godina

Vijest iz Karlovca dala je mnogim starijim generacijama nadu da u doba pandemije i nije sve tako crno. Nakon pozitivnog testa, mnogi su se zabrinuli za njezino zdravlje, s obzirom da se bliži stotoj. No, baka je sve stoički podnijela.

“Bilo je dobro”, odgovara na pitanje kako joj je bilo u bolnici i potvrđuje da je ozdravila te da je sada puno bolje. Potvrđuje i da je, kada je oboljela, imala visoku temperaturu, bez ostalih simptoma.

Kratki video prilog možete pogledati ovdje.

Baka Margareta ima 99 godina, ali uspjela je pobijediti koronu!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap