Baka Margareta ima 99 godina, ali uspjela je pobijediti koronu!

Jasmina Grgurić Zanze
3. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Gospođa Margareta Kranjčec imala je sreće. Sa okruglih 99 godina oboljela je od koronavirusa, ali za razliku od mnogo mlađih pripadnika zlatne generacije, od njega je i ozdravila! Iako nije imala izražene simptome, u bolnici je za svaki slučaj provela tri tjedna.

Baka Margareta (99) preboljela koronu Snimak zaslona/RTL Direkt

Sa 99 godina baka Margareta Kranjčec iz Karlovca uspjela je preboljeti koronu. Iako nije imala posebno izražene simptome, u ogulinskoj bolnici provela je tri tjedna. Nepokretna starica nakon liječenja vraćena je u Dom za starije Sveti Antun. Dobrog je zdravlja i od virusa nema posljedica, donosi RTL Direkt.

bolnicki krevet
Od koronavirusa ozdravila dva kineska umirovljenika, obojica stariji od 100 godina

Vijest iz Karlovca dala je mnogim starijim generacijama nadu da u doba pandemije i nije sve tako crno. Nakon pozitivnog testa, mnogi su se zabrinuli za njezino zdravlje, s obzirom da se bliži stotoj. No, baka je sve stoički podnijela.

“Bilo je dobro”, odgovara na pitanje kako joj je bilo u bolnici i potvrđuje da je ozdravila te da je sada puno bolje. Potvrđuje i da je, kada je oboljela, imala visoku temperaturu, bez ostalih simptoma.

Kratki video prilog možete pogledati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap