Baka iz Bosne odbila prosidbu i postala hit: “Meni treba čovjek koji će mi drva nacijepati!”

Jasmina Grgurić Zanze
12. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Video u kojem jedna baka iz Bosne objašnjava zašto je odbila čovjeka koji ju je zaprosio, postao je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, starija gospođa je udovica i dobila je bračnu ponudu. Međutim, nije bila zadovoljna jer njoj trebaju vrijedne ruke po kući, a ne netko komu će dok samo sjedi kuhati kavu i čajeve.

Baka odbila prosidbu (Snimak zaslona/Facebook)

Samački život u starosti nije nimalo lagan. Iako bi glavni povod vezi i braku trebala biti ljubav, mnogi se odlučuju pronaći nekoga kako ne bi bili sami. Muškarcima treba netko tko će im prati i kuhati, a zauzvrat često nude svoju mirovinu. No, ni ženama nije cilj samo nekoga dvoriti pod stare dane, nego i one razmišljaju praktično. Pritom, novac nije uvijek najvažniji.

Zašto je kao stara udovica odbila bračnu ponudu u videu koji je postao pravi hit na društvenim mrežama objasnila je jedna baka iz Bosne.

Video je snimljen prošle godine i objavljen je na Facebook stranici “Hanuma”. Zbog bakinog odgovora ponovo je postao aktualan te je osvojio na desetke tisuća pozitivnih reakcija.

Stariji par
Umirovljeni mladenci: Sudbonosno da izreklo 835 ženika i nevjesti starijih od 60!

“Kaže on meni: Hajro, aj se ti udaj za mene, ja imam penziju, pa eto kad ja umrem, ako prije umrem, tebi ostane penzija. A ja imam alimentaciju od muža. To je bilo šesto. E sad, šesto. De ti meni sad reci, bi li ti mogao odbaciti meni 25 kila brašna, ali ne smiješ se odmoriti? Ako izneseš, ja i ti idemo sutra da se vjenčamo. Kaže on meni, ja ne mogu, možeš li ti iznijeti? Ja kažem mogu, uzet ću vreću brašna, neću se ni umoriti.

Meni treba čovjek koji će mi drva nacijepati, koji će mi uzeti motiku, posijati grah, koji će mi pomoći da radim. Šta ću bolan s tobom, da samo sjediš u ćošku i da kašlješ? Šta bi ja radila s tobom, samo ti kavu pekla i čajeve. Ja hoću čovjeka koji more raditi kao ja” – ispričala je ova simpatična bakica u videu koji je osvojio brojne simpatije.

 

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap