Baka ima 63 godine i izgleda nevjerojatno: “Snove možemo doseći bez obzira na dob”

Jasmina Grgurić Zanze
1. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Može nam se sviđati ili ne, ali svakako moramo priznati da za svoju životnu dob Lesley Maxwell izgleda u najmanju ruku – nevjerojatno. Za to je najviše zaslužna teretana u kojoj provodi pet dana tjedno. Zahvaljujući dizanju utega njezinog bi se mišićavog tijela posramile i trostruko mlađe djevojke, a tu je i iznimno zdrava prehrana. No, očito je da je ova 63-godišnja slobodna bakica koja, kako sama kaže, voli mlađe muškarce, posegnula i za pokojom estetskom operacijom, o čemu pak nerado priča.

Lesley Maxwell ima 63 godine, razvedena je, slobodna i zbog svog izgleda na meti mlađih muškaraca kakve i sama preferira. Pet dana tjedno provodi u teretani, a subotom uživa u riži s povrćem i čaši finog vina u svojoj kući uz jezero. Mišićavu figuru duguje napornom vježbanju koje nije samo rekreativno, već i natjecateljsko pa tako iza sebe u fitnessu ima brojne osvojene nagrade.

Natjecati se počela sa 49 godina, osjeća se bezvremenski, a za časopis Prevention otkrila je da izlazi samo s muškarcima koji su od nje mlađi. Tako je razlika između nje i bivšeg muža bila 13 godina, a u tom smjeru planira nastaviti i dalje, jer joj mlađi muškarci neprestano prilaze.

Rodom Australka kao životni cilj zacrtala si je da će pronaći način kako njegovati svoje tijelo da bi izgledala i osjećala se mlađe.  Savjete o prehrani prenosi tisućama žena, a oni se uglavnom sastoje od izbjegavanja rafinirane i nezdrave hrane. Preporuča konzumiranje puno voća i povrća, ali naglašava kako nije vegetarijanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

One two three four …and I’m sure there’s a couple more.💟 I’m a poet and didn’t know it😆xoxo . #abs #leanbody #healthylifestyle #strongwomen #womenwholift #sixpack #ageless #fitover50 #over50andfabulous #compprep #youcan #strongissexy #gymlifestyle #healthiswealth #youarewhatyoueat #doitforyou

Objavu dijeli Lesley Maxwell (@lesleymaxwell.fitness)

Svoje snažno tijelo smatra prednošću pa se tako često natjecala s mladim muškarcima u dizanju utega. I pobjeđivala. Iako joj je majka savjetovala da oni ne vole mišićave cure, iz vlastitog iskustva zna da to nije točno. Danas se, dodaje, osjeća mnogo sretnije i samopouzdanije nego kada je bila mlađa, pogotovo jer je kroz vježbanje i natjecanja stekla mnogo prijatelja.

“Jedina osoba koja vas sprječava da učinite nešto ste vi sami. Možemo dohvatiti naše snove bez obzira na životnu dob” – jedna je od njezinih poruka koje uz fotografije objavljuje na svom Instagram profilu sa 11 tisuća pratitelja.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap