Od sada portal mirovina.hr možete čitati i putem aplikacije

mirovina.hr
4. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Portal mirovina.hr živući je dokaz kako umirovljenici itekako prate nove trendove i neće zaostati u digitalizaciji. Stoga, predstavljamo aplikaciju mirovina.hr koju možete skinuti na svoj mobitel ili tablet putem Google Playa. Dođite još jednostavnije do svih najnovijih vijesti iz svijeta umirovljenika!

aplikacija mirovina.hr

Skinite aplikaciju mirovina.hr

Nekad, ne tako davno, tipična jutarnja rutina bila je kava i čitanje novina. Danas, s dolaskom svih novih tehnologija, ova rutina nešto je drugačija, jer umjesto novina danas uglavnom imamo svoje mobilne telefone.

Kako bismo vama, našim čitateljima, još više olakšali i pojednostavili pristup našem portalu, kreirali smo aplikaciju mirovina.hr! Ova aplikacija dostupna je na Google Playu, a možete je instalirati na svoje mobitele i tablet uređaje.

Kao i na webu, na aplikaciji možete pronaći naše rubrike Novosti, gdje uvijek možete pronaći najnovije vijesti iz svijeta umirovljenika i mirovinskog sustava, Priče, rubriku u kojoj donosimo različite životne priče poznatih i malo manje poznatih umirovljenika i generacije treće dobi, Zdravlje, gdje možete pronaći tekstove i savjete o zdravlju, Baka servis, rubriku u kojoj možete pronaći različite tekstove o životu kao baka ili djed, rubriku Foto dana gdje možete pronaći naše tekstove i fotografije koji prikazuju zanimljive ili smiješne situacije umirovljenika, ali i fotografije iz nekih starijih vremena te rubriku Kolumne u kojoj možete pročitati osvrte naših novinara na goruće teme koje se tiču umirovljenika.

Skinite aplikaciju na svoj mobitel ili tablet i nikad više nećete propustiti niti jednu vama važnu vijest!

Aplikaciju možete skinuti ovdje.

__________________________________________

Za one koji su zainteresirani i za vijesti iz svijeta mladih i obrazovanja, preporučamo da aplikaciju srednja.hr koju možete skinuti ovdje.

Od sada portal mirovina.hr možete čitati i putem aplikacije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap