Anketa o stavovima hrvatskih umirovljenika o EU

Josip Mihaljević
26. studenoga 2020.
Istaknuto
A- A+

Kakav je položaj umirovljenika u Hrvatskoj, a kakav u ostatku Europe? Zašto postoji programi koji financiraju putovanja mladih u strane zemlje, a za starije ljude ne? Treba li nam tako nešto uopće? Umirovljenici, na ova i slična pitanja odgovor trebate dati vi. Odgovorite nam u anketi, a uskoro ćete na našem portalu moći pogledati jednu pravu poslasticu.

anketica

Foto: Unsplash

Čini li vam se ponekad da su umirovljenici zapostavljeni u Europi? Ili pak smatrate da je Europa najbolje mjesto za umirovljenike?

Kakav je uopće položaj hrvatskih umirovljenika u odnosu na ostatak Europe?

Umirovljenici, na takva i slična pitanja morate odgovoriti VI.

U suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj na našoj Facebook stranici 1. prosinca moći ćete gledati raspravu s dva vodeća stručnjaka o položaju hrvatskih umirovljenika u europskom kontekstu. Raspravu će moderirati osnivač portala Mirovina.hr Marko Matijević.

Hrvatski umirovljenici i EU

No, kvalitetna rasprava ne može proći bez vaših mišljenja pa vas molimo da odvojite dvije minute vašeg vremena kako bi ispunili našu anketu. Sudjelovanje je dobrovoljno i anonimno.

Nakon par uvodnih pitanja s općim podacima, odgovarat ćete na par pitanja s temom Europske unije.

Zanima nas koliko ste često putovali zemljama EU od kada smo postali članicom, mislite li da bi bilo dobro uvesti posebne programe za putovanje umirovljenika po zemljama EU, a tu je još i nekoliko pitanja gdje možete otkriti koliko ste zadovoljni s Europskom unijom po pitanju unapređivanja položaja starijih osoba.

Anketi možete pristupiti ovdje:

Anketa o stavovima hrvatskih umirovljenika o EU
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap