92-godišnja glumica: “Zašto bi se u starosti odrekla svojih poroka, valjda ih sada treba prihvatiti!”

Josip Mihaljević
24. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Britanska glumica June Brown proslavila se ulogom Dot Branning u poznatoj seriji EastEnders koju producira BBC. U njoj glumi od davne 1985. godine, a serija nakon više od 5.000 epizoda ne usporava te se i dalje prikazuje. June ima dosta zanimljiva razmišljanja o starosti…

june brown

Foto: June Brown | youtube screenshot

Slavna britanska glumica June Brown ima 92 godina, a protekle 34 godine glumila je Dot Cotton u dugovječnoj britanskoj dramskoj sapunici EastEnders. Glumom se bavi puno dulje, od 1952. godine, a prije toga je za vrijeme Drugog svjetskog rata služila u britanskoj mornarici.

U nedavnom intervjuu, June je izjavila kako ne namjerava “baciti” svoje poroke. I dalje popije koju čašicu i zapali pokoju cigaretu, piše mylondon.news.

“Tako i tako ću uskoro umrijeti od nečega i to poprilično ubrzo”, objasnila je.

“Zašto bih prestala, zar ne bi bilo bolje da uživam koliko mogu? Volim i crveno vino i tamnu čokoladu, iako sam razvila alergiju prema njima i tjeraju me da kišem?

A pivo mi pomaže da zadržim kilažu.

Mislim da u ovim godinama ne bi trebala biti oprezna oko toga što jedam ili pijem”, kazala je.

Njene izjave pomalo su podijelile britansku javnost. Neki su joj prigovarali da neće svatko moći doživjeti njene godine ako redovito konzumira poroke, dok je većina starijih rekla kako je njen stav ispravan jer je u starosti najbolje povesti se motom – “jedi, pij i veseli se, jer sutra nas više neće biti”.

92-godišnja glumica: “Zašto bi se u starosti odrekla svojih poroka, valjda ih sada treba prihvatiti!”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap