Umirovljenik (81) mamio učenicu na piće i kolače u Španskom: Policija ga uhitila

Matej Markovinović
17. studenoga 2022.
Istaknuto
A- A+

Snimka koja prikazuje 81-godišnjeg umirovljenika kako u Španskom mami učenicu osmog razreda da otiđe s njim na piće, kolače i ‘koktelčić’, preplavila je društvene mreže. Muškarac je uhićen, a stanovnici Španskog su u strahu za svoju djecu.

Foto: Unsplash

Društvene mreže preplavila je snimka koja je uplašila stanovnike zagrebačkog kvarta Špansko. Naime, učenica osmog razreda snimila je 81-godišnjeg umirovljenika kako ju mami da odu zajedno na piće i kolače.

Tečaj €/kn: 7,53450

Razgovor je na početku poprilično pitom. Umirovljenik ju je ispitivao koji je razred i u koju školu ide. Spomenuo je kako u obližnjoj školi ima neke “dečke”, od kojih se jedan zove Toni, ali učenica za njega nije čula. Vjerojatno zato što Toni – ni ne postoji.

“Kad ćemo otići na piće nekakvo, sok neki ili kavicu”, upitao ju je umirovljenik.

Učenica ga je odbila, no 81-godišnjak nije odustajao i ponudio joj je kolače ili čak “koktelčić”. Hrabra osmašica polako se od njega udaljavala, a on ju je tada tražio da mu da broj od njene prijateljice.

Zagrebačka policija potvrdila je medijima da je uhitila umirovljenika te da ga je kazneno prijavila za pokušaj mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba. Nakon toga, predali su ga pritvorskom nadzorniku uz izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Umirovljenik (81) mamio učenicu na piće i kolače u Španskom: Policija ga uhitila
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap