Zoran Šprajc iznenadio izgledom, otkrio i što pije za dobru liniju

Jasmina Grgurić
3. veljače 2020.
Foto dana
A- A+

Urednik i voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc, na bolovanju je otkako je u studenom doživio srčani udar. Kućni oporavak, tjelovježba i zdrava prehrana očito mu gode o čemu svjedoči i fotografija koju je ovih dana objavio na svom Instagramu. Osim što je iznenadio dobrom formom, otkrio je da pazi na “tekuće” kalorije, a osvrnuo se i na aktualne vijesti koje redovno prati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nakon dva mjeseca ponovo kupim novine i nemrem vjerovati da u njima u slovo iste teme s kojima sam otišao na bolovanje. Opet neki genije “ne zna” ispuniti imovinsku karticu, još uvijek “nemati” znači imati bar tri stana, vikendicu, gliser i keš s kojim žena kupuje stanove djeci i druge tople ljudske priče… Al ok, evo na sreću vidim da ima i nekih novina, stiže nam koronavirus i tako… Uz takve vijesti čovjek nemre a da ne popije neš žestoko pa sam s dvokalorične radmanove mango-naranče morao preći na trokalorični citrus kako bih preživio sve te pošasti… #news #politics #criminal #virus #survive #lowcalories @radmansdrink

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Popularni televizijski voditelj Zoran Šprajc (51) iznenadio je prijatelje i obožavatelje na Instagramu. Objavio je fotografiju na kojoj izgleda puno mršavije nego prije. Vidi se da je u formi, pazi na prehranu i kalorije koje unosi, a aktivno i vježba.

Iako je na bolovanju, ne može bez dnevnih aktualnosti.

Zoran Šprajc na kućnom oporavku, otkrio što radi i našalio se o povratku na posao

“Nakon dva mjeseca ponovo kupim novine i nemrem vjerovati da u njima u slovo iste teme s kojima sam otišao na bolovanje. Opet neki genije ‘ne zna’ ispuniti imovinsku karticu, još uvijek ‘nemati’ znači imati bar tri stana, vikendicu, gliser i keš s kojim žena kupuje stanove djeci i druge tople ljudske priče… Al ok, evo na sreću vidim da ima i nekih novina, stiže nam koronavirus i tako… Uz takve vijesti čovjek nemre a da ne popije neš žestoko pa sam s dvokalorične radmanove mango-naranče morao prijeći na trokalorični citrus kako bih preživio sve te pošasti”, napisao je Šprajc uz fotografiju.

Riječ je o bezalkoholnom piću s prirodnim voćnim aromama bez dodanih šećera, što ga čini pogodnim za dijabetičare, ali i ostale osobe koje nastoje reducirati šećer iz prehrane zbog zdravlja. Dok onaj s okusom manga i naranče ima samo dvije kalorije, citrusna fuzija ima tri pa se Šprajc našalio kako je prešao na “žešću” opciju zbog pročitanih vijesti.

Za dobar izgled dobio je same pohvale, uz brojne želje za što bržim povratkom na male ekrane.