Sjećate se zgodne Yvette iz serije ‘Allo ‘Allo? Ništa lošije ne izgleda ni danas!

Jasmina Grgurić
10. rujna 2019.
Foto dana
A- A+

Lijepa britanska glumica Vicki Michelle proslavila se brojnim ulogama, no svakako najpoznatija među njima ona je konobarice Yvette u kultnoj humorističnoj seriji ‘Allo ‘Allo. Publika je pamti kao mladu i atraktivnu, a ništa nije drugačije ni danas kada korača prema 70. rođendanu.

View this post on Instagram

Can’t wait for tomorrow’s #VixMix on Phoenix 98fm. So much to tell you about today’s #AlloAllo Blue Plaque unveiling at #LynfordHall and more! On air from 2-4pm @phoenix98fm @paul.golder #radio #show

A post shared by Vicki Michelle (@thevickimichelle) on

Riječi zavodljive konobarice Yvette “Oh Rene, crush me in your arms” izgovaraju se i desetljećima nakon emitiranja popularne serije ‘Allo ‘Allo. Iako je po toj ulazi stekla svjetsku slavu, atraktivna glumica Vicki Michelle okušala se u brojnim, ne samo televizijskim, nego i kazališnim angažmanima.

Po godinama umirovljenica, ova britanska glumica i dalje je aktivna, a radi i kao radijska voditeljica. Tako se nedavno na Instagramu pohvalila kako s emitiranjem ponovno počinje njezina radijska emisija “Vix Mix” na radiju Phoenix FM. Publika uživa u njezinim razgovorima sa slušateljima, ali i izboru glazbe.

No, ono što je najviše oduševilo Yvettine obožavatelje, njezin je mladolik i besprijekoran izgled koji se iz doba slavne uloge gotovo uopće nije promijenio. Vicki nije zaboravila ni na svoju staru glumačku ekipu koja je nedavno sudjelovala na Retro festivalu u Gloucesteru.