Dok ih smrt ne rastavi – humoristični bračni par oduševio svijet svojim nadgrobnim natpisima

Jelena Ratko
13. ožujka 2018.
Foto dana
A- A+

Prije smrti, dogovorili su se oko natpisa za dvije ploče koje će stajati na zajedničkom grobnom mjestu. Ovaj kreativni par ostaje zapamćen po dvije rečenice uklesane bijelim slovima u dvije crne ploče.

 

“Rekao sam ti da sam bolestan” ili “Rekla sam ti da sam bolesna”, piše na jednoj ploči na nadgrobnom spomeniku supružnika. Do nje je postavljena druga ploča, na kojoj stoji natpis “A meni je bilo dosta slušanja o tome”.

Ova fotografija s popularne internet stranice 9gag naslovljena je “Dok ih smrt ne rastavi”, a u jednom danu prikupila je gotovo 500 tisuća lajkova na Instagramu.

Ovaj bračni par neobičnim je natpisima na svojemu grobu zainteresirao ljude iz svih dijelova svijeta, no do daljnjeg muž i žena ostaju anonimni.

Sve što o njima znaju oni koji su vidjeli ovu fotografiju jest da su imali smisla za humor.

Inače, internet stranica 9gag svakodnevno objavljuje veliku količinu foto i video sadržaja koji već godinama zabavlja cijeli svijet. Poznati memes, gifovi i drugi oblici “internet-humora” razvili su se, između ostalog, upravo na ovoj platformi. Osim na službenoj web stranici i njihovom Instagram profilu, 9gag moguće je pratiti i na Facebooku te putem aplikacije za pametne telefone.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap