HSU stanovnicima kontejnerskog naselja u Petrinji podijelio prigodne poklone

Josip Mihaljević
12. travnja 2022.
Foto dana
A- A+

Članovi Hrvatske stranke umirovljenika danas su svratili do Petrinje i dijelili i prigodne uskršnje poklone stanovnicima kontejnerskog naselja. Njima će ovo biti već drugi Uskrs kojeg dočekuju u kontejnerima.

HSU petrinja

Foto: HSU je u Petrinji dijelio ribice i domaće vino | Facebook

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Veselko Gabričević danas je sa suradnicima posjetio stanovnike kontejnerskog naselja u Petrinji s prigodnim uskršnjim poklonima. Nešto jadranskih ribica i domaćeg vina za stanovnike koji već drugi Uskrs dočekuju u kontejneru.

“Nastavljajući s humanitarnim aktivnostima u ozračju nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana stanovnicima kontejnerskog naselja u Petrinji podijeljeni su prigodni pokloni. Zahvaljujući obrtu Ana iz Rijeke i vinariji Damir Drago Režek iz Plešivice pored Jastrebarskog predstavnici Hrvatske stranke umirovljenika podijelili su jadranske ribice i portugizac vino”, stoji u objavi HSU-a.

Iz stranke dodaju kako žele biti primjer drugim političkim strankama u jednoj stvari – da o svojim biračima treba brinuti kontinuirano, a ne samo za vrijeme predizborne kampanje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap