Gospodska gesta: Djeda i unuka na Maksimiru uprava Intera pozvala u lođu

Jasmina Grgurić Zanze
4. studenoga 2019.
Foto dana
A- A+

Vatreni navijač Ivan Šubar s unukom se ove subote uputio na Maksimir kako bi zajedno uživali u utakmici Dinama i zaprešićkog Intera. Naoružani obilježjima hrvatskog nogometnog prvaka, smjestili su se na tribinu. No, kiša je počela padati sve jače pa su se premjestili u blizinu lođe suparničkog kluba. A onda se dogodilo nešto posve neočekivano…

Foto: Facebook/javna grupa “Dinamo najveći hrvatski klub”

Djed i unuk subotnju će utakmicu između Dinama i Intera na Maksimiru još dugo pamtiti. Naime, iako su imali navijačke rekvizite “modrih” uprava gostujućeg kluba pozvala ih je u svoju lođu kako ne bi kisnuli.

Nekad bilo, sad se spominjalo: Znate li što rade ljudi s fotografije?

“Dragi Dinamovci, ne mogu ostati ravnodušan na gospodsku gestu uprave NK Inter Zaprešić. Naime danas po kišnom vremenu bio sam sa unukom na tekmi. U trenutku kada je počela jače padati kiša unuk i ja smo stali u blizinu lođe uprave Intera oboružani dinamovim obilježjima i tada nas je uprava Intera pozvala da sjednemo u njihovu lođu da ne pokisnemo. Svake hvale vrijedna gesta uprave Intera” – napisao je u javnoj grupi “Dinamo, najveći hrvatski klub” na Facebooku Ivan Šubar.

Dinamo je u 14. kolu HNL-a pobijedio Inter na Maksimiru s rezultatom 1:0. Tribine stadiona bile su gotovo prazne. No, među 2.402 navijača istaknula su se posebno – ova dvojica.

Copy link
Powered by Social Snap