Fotka koja otapa: Bakica u snijegu crta srce štapom za hodanje dok čeka bus

Jasmina Grgurić
8. siječnja 2019.
Foto dana
A- A+

Ima tih prizora iz svakodnevnog života koji nam doista mogu uljepšati dan. Među njima svakako je i ova starija gospođa koja na stanici čeka autobus. Ono što je napravila, mnogi mlađi od nje nisu možda još od djetinjstva.

This old old lady was drawing a heart while waiting for the bus from r/aww

Kako sačuvati dijete u sebi, zna ova starica s autobusne stanice. Odjevena u tamno crvenu jaknu i plavu suknju, s čizmama na nogama i kapom na glavi, uputila se na svoje odredište unatoč hladnoći i snijegu koji lagano pada. U jednoj ruci drži torbu, a u drugoj štap za hodanje…

Dok čeka autobus, pahulje ne doživljava kao smetnju, nego baš naprotiv. Na prvom sloju snijega koji je prekrio nogostup, štapom iscrtava oblik srca.

Sjećate li se kada ste vi zadnji put nešto napisali na snijegu?

“Ova stara, stara gospođa crtala je srce dok je čekala autobus” – uz fotografiju koju je objavio na forumu Reddit napisao je jedan korisnik. 

Objava je izazvala mnogo simpatičnih komentara, među njima i da staricu mogu zamisliti kako čini isto kao mlada djevojka. Mnogima je ova fotografija poslužila i kao podsjetnik da žive sporije, cijene svaki trenutak, budu zahvalni na malim stvarima i nastave crtati srca i sretna lica na zamagljenim prozorima.

Fotka koja otapa: Bakica u snijegu crta srce štapom za hodanje dok čeka bus
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap