Brižna baka prati svog unuka u školu noseći mu školsku torbu

Jasmina Grgurić Zanze
6. svibnja 2018.
Foto dana
A- A+

Baka i unuk koji čekaju autobus na stanici u Zagrebu postali su pravi hit na društvenim mrežama. Prizor bake koja prati svog unuka u školu, noseći mu školsku torbu, zabilježila je gospođa Vedrana Crnković. Fotografiju je objavila u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

Naizgled obično jutro na putu za posao i školu jednoj je putnici uljepšao prizor brižne bake koja svog unuka prati u školu, čekajući s njim autobus i noseći mu torbu.

“Fotografija je nastala na autobusnom stajalištu na Drvinju rano ujutro oko pola 7. Uslikala sam ih, jer mi je bilo jako simpatično. Kasnije se javila i sestra od bake i napisala da je to njena sestra te da je cijeli život takva, da je uvijek pomagala” – ispričala nam je Vedrana Crnković.

Fotografija je izazvala pozitivne reakcije na tisuće članova grupe, a javila se i bakina sestra.

“To je “velika baka” , moja sestra, svima dati, svima pomoći, ne žaleći sebe… to je njen izbor, ponosna sam na nju, jer je i meni svesrdno pomagala, kao djevojčici i mladoj školarki i našoj slijepoj majci koju smo odnjegovali u njezinoj sljepoći pune 32 godine… Ne želim dalje… samo ljubav, ljubav i jedno veliko joj HVALA u njenim poznim godinama… – napisala je gospođa Alka Caren.

Iako je bilo i negativnih komentara, poput onih da bi unuk sam trebao nositi svoju školsku torbu, prevladali su oni pozitivni:

“Prabaka je moderna, ima tenisice, trend ove godine, LV torbu, i vedar duh.”

“Blago unuku s takvom dobrim bakom!”

“Ovaj dječačić ide u školu na Srednjacima i ja ih pratim još od vrtića, baka se ne da i zato još uvijek može.”

“Prekrasan prizor… posebno za one koji vele ‘ajde babo kaj se motaš po cesti’… samo smetaš.”

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap