Za vrijeme subotnje kave na Splitskoj rivi, umirovljenik je udario dvije žene zbog razgovora o političarki

Luka Kalac
16. travnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Sve je započela kao obična subotnja kava na Splitskoj rivi. Umirovljenik je sjedio u kafiću gdje je načuo razgovor dvije žene o političarki Karolini Vidović Krišto. S obzirom na to da mu se nije svidio smjer njihovog razgovora, ustao je i počeo ih udarati šakama i razbijati čaše. Riječ je o 48-godišnjoj i 60-godišnjoj ženi koje su zadobile lakše tjelesne ozljede. Umirovljenik se trenutno nalazi u pritvoru.

Policijski znak na uniformi; u pozadini je policijski automobil

Policija | Foto: MUP

Subotnja kava na Splitskoj rivi ovog vikenda nije prošla mirno. Naime, u subotu, 13. travnja, oko 11 sati jedan je umirovljenik na terasi kafića na rivi nanio lakše tjelesne ozljede 43-godišnjakinji i 60-godišnjakinji. Nad 66-godišnjim Splićaninom je dovršeno kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela ‘Teška tjelesna ozljeda’ u pokušaju, kako tvrde iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, protiv 66-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je danas predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Sve je započelo time kada je umirovljenik načuo razgovor dvije žene o političarki Karolini Vidović Krišto o kojoj nisu iznijele pozitivno mišljenje. Tada je umirovljenik divljački reagirao, piše slobodnadalmacija.hr. Navodno se umirovljenik ustao i počeo šakama udarati dvije žene koje su sjedile za stolom do njegovog. Nakon fizičkog napada na dvije nedužne žene, razbijao je i čaše. Žrtve su, prema pisanju slobodnadalmacija.hr, poznata splitska ginekologinja i specijalistica nacionalne sigurnosti.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap