Umirovljenica ostala bez više od 900 eura vrijednih suhomesnatih proizvoda

Luka Kalac
9. siječnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Na pravoslavni Božić, 7. siječnja, nedaleko od Karlovca, nepoznati počinitelj provalio je u sušaru 74-godišnjakinje iz koje je ukrao suhomesnate delicije vrijedne više od 900 eura. Osim materijalne štete, umirovljenica je ostala i bez hrane za sebe i obitelj. Policijski službenici tragaju za kradljivcem.

Foto: Unsplash

Na meti kradljivaca s područja općine Krnjak našle su se suhomesnate delicije iz domaće proizvodnje vrijedne umirovljenice, javlja PU karlovačka. Nepoznati počinitelj je u nedjelju, 7. siječnja, provalio u sušaru za meso 74-godišnjakinje iz koje je ukrao suhomesnate proizvode.

Riječ je o suhomesnatim proizvodima vrijednima više od 900 eura. Policija provodi kriminalističko istraživanje i tek će se otkriti tko stoji iza ove krađe na području općine Krnjak, smještene dvadesetak kilometara južno od Karlovca na rijeci Korani. Ovom krađom je uništen trud i zalaganje 74-godišnjakinje koje je trajalo mjesecima. Osim materijalne vrijednosti ukradenoga, umirovljenica i njezina obitelj su ostali i bez hrane koju su mogli jesti neko vrijeme.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap