Tragedija u obitelji: Velikogorički umirovljenik ubio suprugu i majku, a onda i sebe

Luka Kalac
29. prosinca 2023.
Crna kronika
A- A+

Danas oko 10 sati svjedoci su ugledali muškarca u čarapama i donjem rublju kako s puškom naganja svoju suprugu koju je ubio u cvjećarni smještenoj u istoj ulici gdje je i njihova obiteljska kuća. Pobjegao je s mjesta zločina, zatvorio se u kuću gdje je presudio i svojoj majci, a zatim je počinio i samoubojstvo.

traka policja

Foto: PU istarska

Nakon što je zagrebačka policija locirala osumnjičenog muškarca u kući u Velikoj Gorici, izvijestila je kako je oko 11:20 sati pronašla beživotna tijela žene i muškarca. Sumnja se da je riječ o počinitelju ubojstava i samoubojstva.

Samoubojstvo starijih | Pexels
Samoubojstvo naše svagdašnje: Svakog dana jedna starija osoba si pokuša oduzeti život

Trčao polugol s puškom

Osumnjičenik je danas oko 10 sati pucao iz puške u vlastitu suprugu. Naime, dok je bježala iz kuće, pobjegla je u cvjećarnu u sklopu jedne obiteljske kuće u Zagrebačkoj ulici. U istoj ulici se nalazi i kuća žrtava i počinitelja u Velikoj Gorici. Prema izjavama svjedoka, osumnjičeni je naganjao svoju suprugu s puškom dok je ona zazivala pomoć.

– Pomozite, pomozite, ubit će me, vikala je žena nekoliko minuta prije nego li joj je presudio njen suprug, prenosi jutarnji.hr.

Svjedoci su ubrzo vidjeli i njega dok je trčao u čarapama i gaćicama držeći pušku u ruci. Nažalost, ni majka ni supruga nisu se uspjele skriti na vrijeme te im je osumnjičeni oduzeo živote.

– Sve je počelo jutros. Natjeravao ju je puškom po kući, pucao je u nju, čuli su se povici. Ona je ležala ranjena u dvorištu. Brzo su stigli specijalci koji su okružili kuću, rekla je jedna susjeda za 24sata.hr.

Pobjegao s mjesta zločina

Nakon što je ubio svoju suprugu, osumnjičenik je pobjegao s mjesta zločina. Ubrzo je lociran u svojoj kući koju su okružili pripadnici interventne policije i ATJ-a Lučko. Upravo ondje je ubio i svoju majku, a netom nakon toga je počinio samoubojstvo. Nije otprije poznat policiji, kako neslužbeno doznaje jutarnji.hr.

Muškarac je ubio suprugu i majku, a onda je presudio i sebi, piše jutarnji.hr. U nastavku su dodali kako je osumnjičeni muškarac bio umirovljenik koji je do prije tri godine radio kao mehaničar u zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap