Tragedija u Dalmaciji: 78-godišnjak se penjao u potkrovlje svoje kuće pa pao i poginuo

Jasmina Grgurić Zanze
24. siječnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Život je u dubrovačkoj četvrti Nuncijata nesretnim slučajem izgubio 78-godišnji umirovljenik. Stariji čovjek penjao se preko skele visoke osam metara u potkrovlje svoje kuće. Nažalost, izgubio je ravnotežu i pao na betonsku podlogu te na mjestu preminuo.

Policija | Pexels

Policija | Pexels

Sa skele visoke osam metara koja mu je služila za penjanje u potkrovlje vlastite kuće u dubrovačkoj četvrti Nuncijata, pao je umirovljenik. Muškarac u dobi od 78 godina udario je u betonsku podlogu i na mjestu preminuo, potvrdila je za Dnevnik.hr dubrovačko- neretvanska policija.

Dubrovački vatrogasci dojavu o padu dobili su jučer u 10:41 sati. Na intervenciju, koju je činilo petero vatrogasaca i jedno vozilo, stigli su kao ispomoć hitnoj medicinskoj pomoći. Policijska uprava Dubrovačko neretvanska obavila je jučer očevid, ali o tragediji u Dubrovniku još uvijek nije izvijestila na svojim službenim stranicama, premda su potvrdili za medije okolnosti ovog nemilog događaja.

Padovi u starijoj životnoj dobi događaju se češće, jer dolazi do promjena u snazi, hodu, držanju i općenito motorici. Kako se zaštititi od padova koji za umirovljenike često završe medicinskom intervencijom, kao u slučaju prijeloma kuka, a ponekad nažalost i ovako fatalnim ishodom kao i u Dubrovniku, možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap