Nije daleko dospio: Umirovljenik krao kabele sa željezničke pruge, ali je brzo uhićen

Luka Kalac
3. veljače 2024.
Crna kronika
A- A+

Zagrebački policajci uhvatili su 77-godišnjeg umirovljenika dok je krao električne vodove na željezničkoj pruzi u Željezničkoj ulici u Zagrebu. Baš kada je krenuo kidati ih, policajci su ga uočili nakon čega se on dao u bijeg s alatom za rezanje armature i čak 11 metara kabela. Ipak, policajci su ga uhitili i odveli na kriminalističko istraživanje gdje je utvrđeno da je počinio kazneno djelo i materijalnu štetu od 150 eura.

traka policja

Foto: PU istarska

Policijski službenici PU zagrebačke su uhitili 77-godišnjeg umirovljenika u krađi. Omeli su ga dok je krao električne-vodove kabele na željezničkoj pruzi.

Do ovog pokušaja krađe došlo je u Željezničkoj ulici u Zagrebu. Umirovljenik je imao razrađen plan te je počeo prvo odmicati kamenja s pruge kojima je bila posuta.

Tada se uhvatio alata pa je škarama za rezanje armature prerezao i ukrao 11 metara kabela čime je nanio materijalnu štetu u iznosu od 150 eura. Kada je shvatio da je uočen pri činjenju kaznenog djela, dao se u bijeg s ukradenim kabelima, ali nije daleko otišao. Ubrzo su ga uhitili nakon čega je odveden na kriminalističko istraživanje. Nedugo nakon istraživanja kazneno je prijavljen za krađu.

Copy link
Powered by Social Snap