Nasilje u obitelji: 65-godišnjakinja napala 94-godišnjakinju koja je zbog ozljeda zadržana u bolnici

Ana Kanazir
17. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

U subotu je u stanu 65-godišnjakinja fizički napala članicu obitelji, 94-godišnjakinju. Nasilje u obitelji nažalost nije rijetkost, a žrtve su upravo starije osobe. Iako nije poznat odnos između ove dvije starije ženske osobe, poznato je da se radi o bliskim članovima obitelji. Zbog teških tjelesnih ozljeda, 94-godišnjakinja je zadržana u bolnici.

Nasilje nad starijima | Unsplash

Nasilje nad starijima | Unsplash

Nasilje u obitelji nad starijim osobama je vrlo često, a jednako tako se često događa od onih najbližih članova. To se dogodilo i na splitskom području u subotu, pri čemu je 65-godišnjakinja napala 94-godišnjakinju.

U subotu je 65-godišnjakinja fizički napala bliskog člana obitelji, 94-godišnju žensku osobu. Žrtve nasilja u obitelji najčešće su žene, nerijetko starije i nemoćne, koje trpe nasilje supružnika i djece. Na njih se gleda kao na nemoćne, a rijetko prijave nasilje jer ih je strah ili pak nemaju gdje otići, o čemu smo i pisali ovdje.

Ovaj grozan slučaj od subote je završio tako da je 94-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a nakon obrade liječnika je i zadržana u bolnici. S druge strane, 65-godišnjakinja je uhićena i nakon dovršenog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku, navodi PU splitsko-dalmatinska.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap