Nakon svađe umirovljenik ozlijedio oštrim predmetom blisku osobu, a ona pobjegla potražiti pomoć

Ana Kanazir
11. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Jučer, 10. lipnja je oko 13:05 sati u obiteljskoj kući na Maksimiru prvo došlo do svađe, a potom i do upotrebe oštrog predmeta. Naime, u ovo vrijeme ručka je umirovljenik od 78 godina oštrim predmetom ozlijedio 79-godišnju ženu, koja mu je potom oduzela taj predmet i pobjegla iz kuće. Liječničku pomoć je potražila u Kliničkom bolničkom centru Zagreb Sveti Duh.

osoba drži nož u rukama

Nož | Foto: Unsplash

Svađa između umirovljenika i umirovljenice je eskalirala i pretvorila se u napad oštrim predmetom, vjerojatno nožem. Na svu sreću, 79-godišnjakinja je uspjela pobjeći, objavili su iz PU zagrebačke.

Jučer su se u popodnevnim satima prvo posvadili dvoje umirovljenika u obiteljskoj kući, a potom je 78-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 79-godišnju ženu koja mu je bliska osoba. Ona je potom oduzela oštri predmet i pobjegla iz kuće. Potražila je liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Zagreb Sveti Duh, a tamo je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a muškarac je uhićen.

Ovo nije jedini slučaj ovakve vrste nasilja između bliskih osoba. Tako se u listopadu prošle godine dogodila svađa između umirovljenika i njegove sestre zbog grobnog mjesta. Svađa je toliko eskalirala da joj je 76-godišnjak u njezinom stanu zaprijetio pištoljem. Više o ovom slučaju smo pisali ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap