Na umirovljenika naletio automobil dok je šetao, zbog teških ozljeda umro u bolnici

Luka Kalac
25. ožujka 2024.
Crna kronika
A- A+

Dok je 75-godišnji umirovljenik šetao kolnikom, na njega je naletio teretni automobil kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Ubrzo je umirovljenik prevezen u bolnicu, ali je zbog posljedica teških ozljeda preminuo. Uhićen je vozač, a kako tvrde iz policije, slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Policijski znak na uniformi; u pozadini je policijski automobil

Policija | Foto: MUP

Pri naletu teretnog automobila na pješaka treće životne dobi u mjestu Marino Selo, nedaleko od Lipika, došlo je do smrtnog slučaja. Nažalost, ovaj 75-godišnjak je podlegao teškim ozljedama i preminuo je u Općoj bolnici u Pakracu. Ubrzo nakon toga, vozač teretnog automobila je uhićen.

Do nesreće je došlo u srijedu u ranim poslijepodnevnim satima, kada je 44-godišnji vozač teretnog automobila udario u 75-godišnjeg pješaka koji se kretao kolnikom.

– Pješak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Pakracu gdje je od posljedica ozljeda umro, stoji na stranici Policijske uprave požeško-slavonske.

Državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru je rukovodila cijelim očevidom. Uhićen je vozač, a slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap