Kako mu je to uspjelo: Umirovljenik u Umagu ukrao čak dvije kamp prikolice

Jasmina Grgurić Zanze
12. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Premda se ne čini kao imovina koju je tako lako neprimjetno otuđiti, 68-godišnjak je u Umagu ukrao čak dvije kamp prikolice. Kako je to izveo, nije točno poznato, ali ukradene kamp prikolice na kraju su ipak vraćene 60-godišnjaku. Prikolice su očito služile najmu pa je vlasnik ovom krađom oštećen za nekoliko stotina eura.

Kampt prikolice | Ilustracija: Pexels

Kamp prikolice | Ilustracija: Pexels

Na meti 68-godišnjeg lopova našle su se ne jedna, nego čak dvije kamp prikolice. Kako ih je točno uspio neopaženo otuđiti, nije poznato, no neće proći nekažnjeno. Naime, kamp prikolice vraćene su 60-godišnjem vlasniku. Nije poznato ni kada ih je umirovljenik točno ukrao, a nije ih bilo neko vrijeme. Prikolice su očito služile iznajmljivanju pa je vlasnik oštećen zaradom od nekoliko stotina eura.

– Policijski službenici Policijske postaje Umag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio krađu. Muškarca se sumnjiči da je od 18. do 24. svibnja u Ulici Špina u Umagu otuđio dvije kamp prikolice, čime je oštetio 60-godišnjeg vlasnika za više stotina eura, izvijestili su ovih dana iz Policijske uprave istarske.

Otuđene kamp prikolice vraćene su vlasniku, a protiv 68-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, dodali su iz policije.

Copy link
Powered by Social Snap