[VIDEO] Pogledajte reakciju budućeg djeda dok saznaje da će dobiti unuka: Je li i kod vas bilo slično?

Josip Mihaljević
21. lipnja 2021.
Baka servis
A- A+

Mnogi ljudi najsretniji trenutak života pripisuju onom trenutku kada su postali roditelji, ali taj ‘refleks’ nije ništa manje jak u trenutku kada postanu bake i djedovi. Internetom se širi video jednog oca koji na zanimljiv način saznaje da će postati djed. Jeste li i vi imali sličnu reakciju?

djed

Foto: Facebook

Ljudima je veliko veselje postati roditeljima, to je biološka činjenica. Ništa manje jak osjećaj nije ni kada postajemo bake i djedovi. Dijelom je to dokaz da smo dobro odgojili sinove i kćeri koji sada i sami ulaze u roditeljsku fazu života.

Da je postati bakom ili djedom veliko veselje dokazuje i viralan video koji se širi Facebookom u kojem je mladi par budućem djedu na zanimljiv način odlučio otkriti veliku vijest. Na uši su mu stavili slušalice koje u potpunosti prigušuju sav zvuk izvana i natjerali ga da s njihovih usana pogađa rečenicu “Ja ću postati djed”.

A budući djed je nakon nekoliko krivih pokušaja konačno došao do točnog odgovora i smjesta su ga preplavile emocije. Evo kako je to izgledalo:

[VIDEO] Pogledajte reakciju budućeg djeda dok saznaje da će dobiti unuka: Je li i kod vas bilo slično?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap