Zahvaljujući ovoj domaćoj aplikaciji, više nikada nećete zaboraviti uzeti terapiju

Matej Markovinović
5. kolovoza 2022.
Zdravlje
A- A+

TakeCare aplikacija namijenjena je svima koji uzimaju neku terapiju, moraju pratiti razinu šećera u krvi, tlaka i slično. Riječ je, naime, o besplatnoj aplikaciji koju je razvila PLIVA i Teva, a koja je napravljena s fokusom na olakšavanje života pacijentima i njihovim njegovateljima.

Foto: Unsplash

Ako svakodnevno morati piti lijekove, mjeriti šećer ili tlak, zasigurno vam se barem jednom dogodilo da ste na to zaboravili. PLIVA i Teva razvili su besplatnu aplikaciju koja bi upravo takve situacije trebala smanjiti na minimum.

Riječ je o TakeCare aplikaciji, koja nudi različita rješenja svim pacijentima, ali i njihovim njegovateljima. Ona, naime, funkcionira tako da korisnicima putem skeniranja QR koda na pakiranju lijeka, omogući pristup čitavom nizu personaliziranih funkcionalisti poput podsjetnika za uzimanja terapije, praćenje razine šećera u krvi, krvnog tlaka, razine boli i drugih.

Foto: PLIVA i Teva

Zahvaljujući ovim funkcijama, korisnicima se omogućuje jednostavnija, a istovremeno kvalitetnija kontrola zdravstvenog stanja. S druge strane, TakeCare aplikaciji nudi praćenje mjerenja i podsjetnika za druge osobe, pa i njegovatelji mogu znati kada njihovi pacijenti trebaju uzimati terapiju.

Aplikacija se može besplatno preuzeti na Apple App Storeu, Google Play Storeu ili putem QR koda na promotivnim letcima i službenoj stranici PLIVE. Ako niste sigurni kako preuzeti i instalirati aplikaciju, provjerite naš tekst na sljedećoj poveznici.

Copy link
Powered by Social Snap