Zoran Šprajc se oporavio od infarkta, otkrio i kada se vraća na male ekrane

Jasmina Grgurić Zanze
29. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Zoran Šprajc uspješno se oporavlja od srčanog udara, a oporavku je po svemu sudeći došao kraj pa će se omiljeni voditelj uskoro vratiti na male ekrane, gdje ćemo ga opet gledati u ulozi urednika i voditelja RTL Direkta. Na Instagramu je objavio fotografiju sa Savskog nasipa gdje uživa sa svojom Belom. S kilogramima se bori uz pomoć vode, kojoj je posvetio još jednu u nizu svojih duhovitih objava o zdravom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ “tekućina” ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. Dakle proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.) A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima niš ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli! #walking #dogwalking #health #heart #water #CannedWater #AlcalineWater #H2O #ecofriendly #RadmansDrink #free #leisure #jošmalopagotovo #rtldirekt

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Urednik i voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc objavio je u petak na Instagramu da se vraća na posao za dva tjedna. Na malim ekranima ne gledamo ga još od kraja studenog, kada je imao srčani udar. Nakon ugradnje stenta i kraćeg boravka u KBC Dubrava, na kućnom je oporavku. Pritom se trudi živjeti zdravo i smršavjeti pa je duhovito opisao kako mu u tomu pomaže voda.

4.51 €
33.98 kn
prije:
5.97 €
44.98 kn
Prelistajte katalog
1.99 €
14.99 kn
prije:
3.32 €
25.01 kn
Prelistajte katalog

Nila

Odabrani proizvodi
Sniženo 40 %
Prelistajte katalog

Dječja guralica

Pravi balone od sapunice
19.99 €
150.61 kn
Prelistajte katalog
Tečaj €/kn: 7,53450

“Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ ‘tekućina’ ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O.

Dakle, proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim Alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo, a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.)

A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima niš ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli!” – napisao je Šprajc na svom Instagramu.

 

Popularno
4.51 €
33.98 kn
prije:
5.97 €
44.98 kn
Prelistajte katalog
1.99 €
14.99 kn
prije:
3.32 €
25.01 kn
Prelistajte katalog

Nila

Odabrani proizvodi
Sniženo 40 %
Prelistajte katalog

Dječja guralica

Pravi balone od sapunice
19.99 €
150.61 kn
Prelistajte katalog
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap