Zlatna liga: U novoj sezoni gledat ćemo zlatnu generaciju i legende

Jasmina Grgurić Zanze
8. svibnja 2024.
Novosti
A- A+

Starije gledatelje sigurno će razveseliti vijest da HRT od sutra nastavlja prikazivati emisiju ‘Zlatna liga’. Razgovorno-zabavnu emisiju radi zlatna generacija HRT-ovih voditelja i legendi, a takvi će biti i sami gosti u studiju. Emitirat će se od utorka do četvrtka u 10 sati, a prvi gosti 9. svibnja su Jagoda Vukušić i Danijel Popović. Emisiju vode Mirjana Rakić i Drenislav Žekić.

Zlatna liga | Foto: HRT

Zlatna liga | Foto: HRT

HRT nastavlja emisiju posvećenu zlatnoj generaciji. Prva ‘Zlatna liga’ u novoj sezoni bit će prikazana ovoga četvrtka u 10 sati, a u studiju ćemo gledati voditelje i legende koje pamtimo iz mlađih dana, bilo da se radi o voditeljima ili o gostima.

– Od utorka do četvrtka u 10 sati na Prvom zabavite se uz našu Zlatnu ligu, razgovorno-zabavnu emisiju koju za gledateljstvo radi tzv. zlatna generacija HRT-ovih voditelja i legendi, s istim takvim gostima u studiju, poziva hrt.hr.

Prva gošća 9. svibnja bit će Jagoda Vukušić, poznata novinarka, bivša predsjednica Hrvatskog novinarskog društva i bivša veleposlanica Hrvatske u Norveškoj. Danas se bavi nečim sasvim drugačijim. Drugi gost je Danijel Popović, svjetski poznati grafički dizajner, bivši predsjednik Sekcije novinara skijaša HND-a, a i on se danas bavi nečim sasvim drugačijim. Njihova nova oaza je Gorski kotar.

Voditelji su Mirjana Rakić i Drenislav Žekić. Scenarist je Velimir Đuretić, redatelj Mladen Šimunov, a urednice Lidija Šprajc i Jasna Ceković.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap