ZET daje besplatne pokaze: Evo tko sve ima pravo na njih i kad ih može preuzeti

Milan Dalmacija
11. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

ZET je započeo s izdavanjem besplatnih pokaza za umirovljenike te osobe starije od 65 godina s mjesečnim primanjima do 3.200 kuna, korisnicima zajamčene minimalne naknade, radno nesposobnima te roditeljima odgojiteljima. Punjenje pokaza moguće je od ponedjeljka na ZET-ovim prodajnim mjestima ili od 22. prosinca na kioscima.

Foto: Pixabay

Temeljem odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba, ZET je proteklog četvrtka započeo s izdavanjem besplatnih pokaza za one koji na njih  imaju pravo. Osim toga, od ponedjeljka, 12 prosinca će na svim prodajnim mjestima ZET-a biti omogućeno punjenje besplatnih pokaza. Od 22. prosinca to će biti moguće i na kioscima Tisak-plusa i iNovina.

ZET podsjeća da na besplatnu godišnju pokaznu kartu pravo imaju umirovljenici čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno, radno nesposobne osobe, korisnici zajamčene minimalne naknade, osobe starije od 65 godina koje nisu korisnici mirovine i čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno te osobe sa statusom roditelja njegovatelja ili njegovateljica.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap