Zbog gužve i čekanja ispred banke pretučen stariji muškarac

Jasmina Grgurić Zanze
4. studenoga 2021.
Novosti
A- A+

Čekanje u redu ispred banke završilo je loše za 61-godišnjeg muškarca. Iznerviran gužvom, 45-godišnjak ga je napao, udarao ga rukom po licu da bi na kraju pobjegao prije dolaska policije. No, svejedno je prijavljen.

Ilustracija: Rawpixel

Početkom mjeseca, pogotovo u jutarnjim satima, stvaraju se gužve u bankama. Lagano stižu i prve mirovine, plaće te ostala primanja koja valja podići. Također, banke ovih dana pojačano zovu klijente da dođu ažurirati podatke, ostave elektronički potpis, a rješavaju se i prešutna prekoračenja.

Jutarnja gužva u utorak oko pola 9 sati dovela je do incidenta u jednoj banci u Bjelovaru gdje je došlo do nezadovoljstva zbog guranja i čekanja u redu. Nezadovoljni 45-godišnjak pritom je fizički napao 61-godišnjeg muškarca te ga doslovno izudarao rukama po glavi.

Policija je potvrdila da je javni red i mir narušavao upravo 45-godišnjak.

napad umirovljenici
[VIDEO] Umirovljenik u tramvaju napao drugog umirovljenika jer je "krivo nosio masku"

“Napao je 61-godišnjaka udarivši ga više puta rukom u predjelu glave, a sve zbog nezadovoljstva oko čekanja u redu ispred banke.

Prije dolaska policijskih službenika počinitelj se udaljio, a oštećeni je zadobio vidljive tjelesne ozljede zbog čega je upućen da zatraži liječničku pomoć” – izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Protiv 45-godišnjeg počinitelja prekršaja slijedi optužni prijedlog.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap