Zagrebački holding za 150 kuna poziva starije: “Zbigecajte se i dođite na Sljeme”

Jasmina Grgurić Zanze
19. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Novu sljemensku žicaru treba malo popularizirati da sva ta investicija ne bi bila uzaludna, a u Zagrebačkom holdingu dosjetili su se kako privući i one slabije platežne moći.  Umirovljenicima tako nude povratnu kartu, uz koju ide i šetnja u pratnji vodiča te ručak s muzikom i zabavnim programom. A sve to za “samo” 150 kuna.

Sljeme, ilustracija: Unsplash/Sanja Simić

Posjet Sljemenu za 150 kuna? Po toj cijeni Zagrebački holding umirovljenicima nudi ono što im je već sada dostupno, i to posve besplatno, ali uz određene dodatke. Najvažnija je u ponudi tako vožnja novom i inače nimalo jeftinom sljemenskom žičarom. Dolaskom na omiljenu zagrebačku planinicu, starije posjetitelje u cijeni čeka šetnja u pratnji vodiča, a potom i ručak u tri slijeda s pićem u Tomislavovu domu. Sve će to popratiti muzika i zabavni program s animatorima.

“Uputite se žičarom na Sljeme, a na vrhu će vas dočekati naš vodič s kojim ćete se lagano prošpancirati do hotela Tomislavov dom. Na Tomislavcu ćete uživati u tradicionalnim zagrebačkim i zagorskim delicijama. A nakon ručka – fešta! Zbigecajte se i vidimo se na Sljemenu” – poziva Holdingova podružnica “Vladimir Nazor”.

tomašević žičara
Tomašević objavio cijene vožnje žičarom na Sljeme, umirovljenicima popust

Ponuda je namijenjena umirovljeničkim grupama i moguće ju je, napominje organizator, iskoristi samo srijedom uz prethodnu najavu.

Stariji od 65 godina trenutno se voze žičarom na Sljeme po promotivnim cijenama. Kartu u jednom smjeru plaćaju 20 kuna, a povratnu 30 kuna. Od 1. svibnja po toj će se cijeni voziti samo stariji od 65 godina koji imaju mjesečnu ili godišnju kartu ZET-a. Ako nemaju pokaz, a iz Zagreba su, plaćat će 25 kuna vožnju u jednom, odnosno 40 kuna u oba smjera. Ako nisu iz Zagreba, stariji od 65 godina morat će izdvojiti 50 kuna za jednosmjernu, odnosno 75 kuna za dvosmjernu kartu.

Zagrebački holding za 150 kuna poziva starije: “Zbigecajte se i dođite na Sljeme”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap