[VIDEO] Uznemirujuće: Tenk u Kijevu namjerno pregazio auto koji je vozio stariji civil

Jasmina Grgurić Zanze
25. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Zastrašujući prizori ruske agresije na Ukrajinu pristižu danas sa svih strana. Jedna od potresnijih scena koja je zabilježena video snimkom jest situacija u kojoj ruski tenk u Kijevu namjerno u vožnji skreće sa svoje putanje i prelazi preko civilnog automobila kojeg je vozio stariji gospodin. Nekim čudom, umirovljenik je preživio u potpuno smrskanom vozilu, a postoji i video zapis u kojem ga brojni muškarci pokušavaju izvući iz vozila.

Snimak zaslona/Twitter

Uznemirujuć prizor iz ukrajinskog Kijeva širi se društvenim mrežama. Na snimci mobitelom jasno se vidi kako ruski tenk vozi cestom te namjerno skreće u suprotni trak kako bi pregazio automobil koji mu ide ususret. To je i učinio.

“Ruski tenk prešao je preko civilnog automobila. Zastrašujuća snimka. Moje misli su s narodom Ukrajine”, napisao je na Twitteru Franak Viačorka.

Na sreću, umirovljenik koji je vozio auto preživio je i to u potpuno smrskanom vozilu iz kojeg ga je spašavalo mnoštvo muškaraca, o čemu također postoji videozapis. Iako u šoku zbog doživljene strahote, vozač je u tom trenutku bio potpuno pri svijesti, pokretan u gornjem dijelu tijela, a za nadati se da je tako i ostalo te da nije podlegao ozljedama.

 

[VIDEO] Uznemirujuće: Tenk u Kijevu namjerno pregazio auto koji je vozio stariji civil
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap