[VIDEO] Umirovljenik ispao iz vozila hitne, svjedok sve snimio

Jasmina Grgurić Zanze
5. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Tijekom poprilično brze vožnje iz vozila hitne pomoći u ukrajinskom gradu Nowomoskowski ispao je pacijent. Riječ je o umirovljeniku, koji je srećom preživio nesreću. Događaj je snimio svjedok koji je vozio iza hitne pomoći.

Umirovljenik ispao iz vozila hitne Snimak zaslona/Facebook

Ono što mu je trebalo doći kao spas, jednog ukrajinskog umirovljenika umalo je koštalo glave. Naime, tijekom brze vožnje pacijent je doslovno izletio iz vozila hitne pomoći u ukrajinskom gradu Nowomoskowski.

Nakon što je izletio kroz vrata vozila hitne pomoći, koja su se tijekom vožnje otvorila, stariji pacijent nastavio je neko vrijeme ležati na cesti. Vozači nisu ni primijetili što se dogodilo pa je hitna nastavila voziti. Srećom, sve je dobro završilo zahvaljujući brzoj reakciji vozača automobila iza njih.

vlak umirovljenica
Umirovljenicu na pruzi okrznuo vlak, policija i hitna izašli na teren, a ona - doma kuhala ručak

“Bilo je to nekoliko čudnih trenutaka. Vozilo hitne pomoći je vozilo brzo, stražnja vrata su se iznenada otvorila, neprestano su se zatvarala i otvarala pod utjecajem brzine. Vozio sam brzo iza vozila hitne pomoći i pokušao ih upozoriti na opasnu situaciju. Svirao sam im, ali uzalud. Nisu čuli da sviram, niti udaranje vrata. U jednom trenutku im je pacijent iz vozila ispao na ulicu”, otkrio je svjedok za ukrajinski medij “Informator”, piše Fenix magazin.

Vozač iz osobnog automobila zaustavio se na vrijeme i prišao unesrećenom koji je nepomično ležao, kao da isprva nije bio ni svjestan što se dogodilo. Umirovljenik je odvezen u bolnicu u pratnji policije. Policija utvrđuje zašto su se vrata vozila hitne pomoći otvorila te zbog čega nisu primijetili da im je ispao pacijent.

Copy link
Powered by Social Snap