[VIDEO] Umirovljenici reagiraju na… Pastu Italianu!

Jelena Ratko
9. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Nakon videa u kojem smo prikazali reakcije umirovljenika iz Doma za starije Maksimir na trap glazbu benda High5, zainteresiralo nas je što će umirovljenici reći na pjesmu Pasta Italiana. Mišljenja su podijeljena…

Vojko V na svom je novom albumu Vojko, zajedno s popularnim izvođačem Tončijem Huljićem i reperom Krešom Bengalkom, izbacio hit singl Pasta Italiana.

Njihov spot na YouTube-u ima više od milijun pregleda, a to je bio odličan povod za novi nastavak serijala ‘Umirovljenici reagiraju‘. Pitali smo umirovljenike i umirovljenice iz Doma za starije Trešnjevka bi li htjeli poslušati tu stvar i reći nam svoje mišljenje. Huljića su svi prepoznali, dok je njegov huljofon izazvao čuđenje u nekih umirovljenica – “to je on na nekoj čudnoj gitari koju nikad nisam vidjela”, kaže jedna umirovljenica.

O čemu se zapravo radi u pjesmi, veliko je pitanje za sve stanare i stanarke Doma. O pasti za zube? O Splitu? O špagetima? O Huljiću? Interpretacije se razlikuju, no sve su nas jednako zabavile.

“To nije za moju generaciju”, zaključio je jedan umirovljenik kojemu je nakon manje od minute trajanja pjesme bilo dosta. Ostavio je tablet na stolu i napustio prostoriju.

Prethodni nastavak Umirovljenici reagiraju na HIGH5 pogledalo je 18.000 ljudi, a možete ga vidjeti ovdje.

“Umirovljenici reagiraju na Pastu Italianu od Vojka V!”, bila je želja u komentaru ispod prvog videa, koju smo ispunili našoj čitateljici. Ako imate ideju što biste voljeli vidjeti u sljedećem nastavku ‘Umirovljenici reagiraju’ javite nam se u komentarima.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap