[VIDEO] Šokantna snimka 70-godišnje umirovljenice: Pištoljem ubila investitora u maniri profesionalne ubojice

Josip Mihaljević
16. rujna 2018.
Novosti
A- A+

Šokantan zločin dogodio se u Beogradu početkom mjeseca, a ovih dana se u javnosti pojavio i video. Na njemu vidimo umirovljenicu kako prilazi žrtvi, vadi pištolj i hladnokrvno ga ubija na licu mjesta hicem pod bradu. Iako je žrtva već bila mrtva, umirovljenica hladnokrvno ispaljuje još dva hica u čovjeka na podu, što su srpski stručnjaci nazvali “overavanjem”.

Foto: Hladnokrvno ubojstvo | Youtube screenshot

Slučaj ubojstva građevinskog poduzetnika i investitora Zorana Trifunovića ne prestaje šokirati srbijansku javnost, piše novilist.hr.

Video snimka ubojstva objavljena je prije dva dana, a dosad ju je pogledalo gotovo pola milijuna ljudi. Na njoj vidimo 70-godišnju Stojanku Stojanović kako prilazi investitoru, hladnokrvno iz “cekera” vadi pištolj i ubija ga prvim hicem pod bradu. Nakon toga, ispaljuje još dva hica u čovjeka na podu i odlazi dalje.

Ubijeni investitor je od prije poznat policiji, osuđivan devet puta

Umirovljenica se s investitorom sporila oko zemljišta na kojem je Trifunović kanio napraviti peterokatnicu, a umirovljenica tvrdi da je u više navrata prijetio njoj i njezinoj obitelji.

Ubijeni Trifunović je od prije poznat policiji, osuđivan je čak devet puta za različita kaznena djela, a “proslavio” se prije nekoliko godina zbog još jednog slučaja reketarenja. Tada je u kuću obitelji čije je zemljište Trifunović htio pridobiti upalo desetak muškaraca koji su demolirali čitavu kuću i pretukli članove obitelji.

Sin umirovljenice koja je ubila Trifunovića tvrdi kako njegova majka naprosto više nije mogla izdržati pritisak investitora te je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Ona se trenutno nalazi u jednomjesečnom pritvoru, a zbog kriminalnih radnji ubijenog, simpatije javnosti su na strani umirovljenice.

Video kojeg je pogledalo gotovo pola milijuna ljudi možete pogledati u cijelosti:

[VIDEO] Šokantna snimka 70-godišnje umirovljenice: Pištoljem ubila investitora u maniri profesionalne ubojice
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap